Σάββατο
5
Οκτώβριος
TOP

Με μεγάλη επιτυχία η 3η Λευκή Νύχτα στους Γαργαλιάνους

Πετυχημένη από θέμα προσέλευσης κρίνεται η 3η Λευκή Νύχτα στους Γαργαλιάνους, καθώς οι δρόμοι της αγοράς πλημμύρισαν με κόσμο που απολάμβανε τα δρώμενα και τις όμορφες βιτρίνες!

Πολύς ο κόσμος, γεμάτες οι καφετέριες, τα μπαράκια και τα μαγαζιά που προσφέρουν φαγητό, κέφι, μουσικές και πολλές εκδηλώσεις συνέθεσαν την εικόνα μιας γιορτινής πόλης. Ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους σχεδόν σε όλο το κέντρο της πόλης και κυρίως δράσεις με επίκεντρο την μουσική. Σε αρκετά σημεία της πόλης σταμάτησε και η Φιλαρμονική Γαργαλιάνων, παιανίζοντας ευρωπαϊκές και ελληνικές μουσικές επιτυχίες.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων Κων/να Γκλιάτα σε δηλώσεις της εξέφρασε την ικανοποίησή της για την διοργάνωση της 3ης Λευκής Νύχτας. «Η προσέλευση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη, ο κόσμος ψωνίζει, οι προσφορές είναι μεγάλες, οι εκπτώσεις είναι απίστευτες, τα κεράσματα είναι πλούσια. Την πόλη την έχουμε στολίσει και είναι πολύ όμορφη. Η βραδιά θα τραβήξει μέχρι αργά, είμαστε χαρούμενοι για την προσέλευση και ευχαριστούμε το κοσμο. Ο στόχος μας με την Λευκή Νύχτα είναι να τονώσουμε την αγορά μας και πιστεύουμε ότι με τις μεγάλες προσφορές το έχουμε καταφέρει και το κοινό ανταποκρίνεται», ανέφερε η κα Γκλιάτα.

Ραντεβού του χρόνου

Η επιτυχία της 3ης Λευκής Νύχτας, αποζημίωσε την προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου, των υποστηρικτών, των εμπόρων και επαγγελματιών, που εργάστηκαν και συνεργάστηκαν για την διοργάνωσή της. Κι έτσι, πήραν δύναμη και κουράγιο, να συνεχίσουν, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Αύγουστο του 2020.

πηγή: www.gargalianoionline.gr