Αρχική ΥΓΕΙΑ Μπέζος: “Κάντε κάτι επιτέλους και εσείς κε Τατούλη! Όχι μόνο λόγια και...

Μπέζος: “Κάντε κάτι επιτέλους και εσείς κε Τατούλη! Όχι μόνο λόγια και τραπεζώματα”

638
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια αποκαλυπτική παρέμβαση για τα τεκταινόμενα στον χώρο της υγείας σε επίπεδο Πελοποννήσου σε σχέση με την πολιτική της Περιφερειακής αρχής προχωρά ο Γιώργος Μπέζος. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Καλαμάτας με μια αιχμηρή του παρέμβαση προσεγγίζει τα όσα εξελίσσονται στη Δυτική Ελλάδα και σε άλλες περιοχές και ζητά απαντήσεις από Τατούλη. Αναλυτικά ο κ. Μπέζος αναφέρει:

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ & ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ!!!

Χθες διαβάζω, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αξιοποιώντας τους πόρους του Ε.Π “Δυτική Ελλάδα 2014-2020” προχώρησε στην ένταξη 4 Νοσοκομείων της (Πανεπιστημιακό Ρίου-Πύργος-Αίγιο & Αγρίνιο) για την ενεργειακή τους αναβάθμιση και την εξοικονόμηση πόρων με το ποσό των 10,1 εκατομμυρίων ευρώ. Πριν λίγες ημέρες το ιδιο έκανε και η Περιφέρεια Αττικής με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ με προυπ. 2.480.000€.
Εσείς κε Τατούλη όχι μόνο δεν έχετε προχωρήσει στην ένταξη τουλάχιστον 1 (ενός) νοσοκομείου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – συνολικά 8 – αλλά ούτε καν πρόσκληση έχετε βγάλει για την υποβολή προτάσεων από τους δυνητικά δικαιούχους φορείς. Εσείς ενδιαφέρεστε λοιπόν για το τομέα της Υγείας στη Πελοπόννησο και προασπίζεται το Δημόσιο Συμφέρον;;;Απαντήστε!!!!