Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μπακογιάννης: «Απόλυτη προτεραιότητα το γήπεδο του Παναθηναϊκού»! 

Μπακογιάννης: «Απόλυτη προτεραιότητα το γήπεδο του Παναθηναϊκού»! 

107
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο δήμαρχος Αθηναίων πήρε εκ νέου θέση για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

Ο κ. Μπακογιάννης δεν έδωσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αναφέροντας ότι θα παρουσιάσει το σχέδιό του μέσα στο καλοκαίρι, αλλά ξεκαθάρισε πως το γήπεδο των “πρασίνων” αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Παράλληλα, μιλώντας ως φίλος του Παναθηναϊκού, δήλωσε ευγνωμοσύνη στη συμβολή της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε ο δήμαρχος Αθηναίων στον ΑΝΤ1: 

«Μιλώντας ως Παναθηναϊκός, επιτρέψτε μου να πω ότι όλοι μας έχουμε σεβασμό και ευγνωμοσύνη στη συνεισφορά και συμβολή της οικογένειας Γιαννακόπουλου συνολικά στην ομάδα πάνω από 30 χρόνια. Μιλώντας ως Δήμαρχος, πόσω μάλλον όταν έχουν ακούσει πολλά λόγια και κοροϊδία οι φίλοι του Παναθηναϊκού εδώ και πάρα πολλά χρόνια, θα μιλήσω όταν θα έχουμε μια ολοκληρωμένη, ρεαλιστική λύση.

Όταν θα έχουμε ένα σχέδιο κοστολογημένο που θα μπορούμε να πάμε από τη θεωρία στην πράξη χωρίς δικαιολογίες και χωρίς άλλοθι. Το γήπεδο για εμάς είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσουμε το σχέδιό μας». 

ΠΗΓΗ