Παρασκευή
26
Φεβρουάριος
TOP

Νέους υποψήφιους παρουσίασε ο Θ. Βασιλόπουλος – Ολοκληρώθηκε η “συνδιαμόρφωση του προγράμματος”

Η «συνδιαμόρφωση του προγράμματος» για τη «Δημιουργική Πρωτοβουλία» στο δήμο της Καλαμάτας ολοκληρώθηκε και αυτό αναμένεται να παρουσιαστεί σε μια νέα εκδήλωση του συνδυασμού του επόμενο διάστημα. Ο Θανάσης Βασιλόπουλος παρουσίασε σήμερα τρία νέα πρόσωπα που συστοιχίζονται μαζί του.

Θανάσης Βασιλόπουλος

Σας ευχαριστούμε που για μια φορά ακόμη ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και είστε εδώ στην παρουσίαση τριών νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας».

Τρεις νέους ενεργούς πολίτες που αποφάσισαν και αυτοί να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και είναι οι :

  • Θεοδωρόπουλος Βασίλειος

Απόφοιτος Σχολής Διοίκησης Οικονομίας – Στέλεχος Πωλήσεων σε γνωστή εταιρεία

Γραμματέας του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου « Συνοδοιπόροι στη Φύση»

Μέλος της χορευτικής ομάδας του Λυκείου Ελληνίδων

  • Χριστοφόρου – Κουτουμάνου Σταυρούλα

Έμπορος

  • Δημήτρης Ουάμπικ

Μηχανικός έργων υποδομής – Ελεύθερος  Επαγγελματίας  –  Πρωταθλητής άρσης βαρών.

Στη συνέχεια ο συνάδελφος Νίκος Μπασακίδης θα σας παρουσιάσει το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθεί το πρόγραμμα του συνδυασμού μας, που θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένο σε κεντρική εκδήλωση μέσα στον Απρίλιο.

Επίσης με την ευκαιρία που μου δίνετε θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους και εθελοντές του συνδυασμού, που όχι μόνο διαμόρφωσαν με μεράκι το εκλογικό κέντρο, αλλά αυτή τη στιγμή εθελόντριες λειτουργούν το τηλεφωνικό κέντρο και εθελοντές μοιράζουν  το αρχικό φυλλάδιο του συνδυασμού.

 

Νίκος Μπασακίδης

Ολοκληρώθηκε, ένας κύκλος διαβούλευσης, με τους συνεργάτες μας, συλλόγους και φορείς της πόλης, για την συνδιαμόρφωση της τελικής μορφής του προγράμματος του συνδυασμού μας, «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ».

Υποβλήθηκαν προτάσεις και καταγράφτηκαν απόψεις, οι οποίες αφού  επεξεργάστηκαν ομαδοποιήθηκαν σε 20 ενότητες, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών και οι οποίες διαπνέονται από το πνεύμα της συνέχειας και της καινοτομίας.

Συνεχίζουμε    το θετικό έργο της παρούσας δημοτικής αρχής, ολοκληρώνοντας όλα τα μεγάλα έργα υποδομής που έχουν χρηματοδότηση και έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες υλοποίησης τους, στην ύδρευση, την αποχέτευση, την αντιπλημμυρική προστασία, τις αναπλάσεις, τα αθλητικά, την οδοποιία,κ.ά.

Συνεχίζουμε    τις αναγκαίες δράσεις, για τη διαμόρφωση μιας νέας φυσιογνωμίας της πόλης, δίνοντας έμφαση στο παράκτιο μέτωπο και τη ζώνη του Νέδοντα, βελτιώνοντας έτσι την ελκυστικότητα και την εξωστρέφεια της πόλης.

Συνεχίζουμε    για μια πόλη ανθρώπινη και αλληλέγγυα, στην οποία θα παράγεται πλούτος, υποστηρίζοντας τόσο την αγροτική παραγωγή όσο και την επιχειρηματικότητα.

Συνεχίζουμε,   παρακολουθώντας την τεχνολογική πρόοδο στα δίκτυα 5ης γενιάς, 5G, και μετατρέπουμε την πόλη σε ένα ανοικτό εργαστήρι καινοτομίας που θα ενσωματώσει και θα αξιοποιήσει τις όποιες αλλαγές προκαλέσει η 4η Βιομηχανική επανάσταση.
Συνεχίζουμε Καινοτομώντας Παντού.

Καινοτομούμε, με παρεμβάσεις μας στην κινητικότητα, την Πολιτική προστασία, τον Πολιτισμό, το Αστικό Περιβάλλον, την εξοικονόμηση ενέργειας σε όλες τις δημοτικές υποδομές, κ.ά.

Καινοτομούμε, στην Παραγωγή, ενισχύοντας την Νεανική Επιχειρηματικότητα και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την Ψηφιακή Γεωργία.

Καινοτομούμε, στον Τουρισμό, διαμορφώνοντας μια σύγχρονη ταυτότητα πόλης (destinationbrand) και αναβαθμίζοντας τις μεθόδους παροχής του τουριστικού μας προϊόντος.

Καινοτομούμε, στην Διοικητική Εξυπηρέτηση των πολιτών και στις λειτουργίες των υπηρεσιών του Δήμου.

Ο κόσμος αλλάζει και στην Καλαμάτα καιρό τώρα, έχουν γίνει βήματα προς τα εμπρός.

Καινοτομώντας Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας γιατί Μπορούμε.

Εμπιστευτείτε μας.

 

 

Ομιλίες υποψηφίων:

Θεοδωρόπουλος Βασίλειος

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του φίλου Θανάση, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, καθώς πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να ασχολούμαστε με τα κοινά, πόσο μάλλον με αυτά που έχουν να κάνουν με την πόλη μας.

Στη ζωή μου με ότι έχω ασχοληθεί μέχρι σήμερα έχω ασχοληθεί με πάθος και με την καλώς εννοούμενη τρέλα μου. Με το ίδιο πάθος θα εργαστώ  για τον Δήμο μας έχοντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας.

 

Χριστοφόρου Σταυρούλα

Πιστεύω ότι θα πρέπει όλοι να ασχολούμαστε με τα κοινά της πόλης μας και του Δήμου στον οποίον μένουμε, καθώς μέσα από αυτά μπορούμε να βελτιώσουμε τόσο την  καθημερινότητα όσο και την ποιότητα ζωής όλων μας.

 

Δημήτρης Ουάμπικ

Ο Δήμος Καλαμάτας είναι ένας αναπτυσσόμενος Δήμος, με πολλές προοπτικές και θεωρώ ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να ενεργοποιηθούμε και να βοηθήσουμε με τις δυνάμεις και τις γνώσεις που διαθέτουμε. Έτσι μετά από ώριμη σκέψη και ως νέος άνθρωπος, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Θανάση Βασιλόπουλου.