Παρασκευή
5
Μάρτιος
TOP

Νέο στρώμα ύψους προδιαγραφών IAAF απέκτησε το Δημοτικό Στάδιο

Ένα νέο, υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιημένο από την IAAF στρώμα ύψους, κοσμεί το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας στην προμήθεια του οποίου προχώρησε ο Αθλητικός Οργανισμός στο πλαίσιο μιας ακόμα δέσμευσης του δημάρχου Καλαμάτας η οποία γίνεται πράξη.

Τόσο ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, όσο και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Παναγιώτης Βασιλόπουλος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, τονίζοντας ότι η προσπάθεια για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό.

Η προμήθεια αφορούσε σε στρώμα ύψους με πάπλωμα anti spike , κάλυμμα κατά των καιρικών συνθηκών και μεταλλική πλατφόρμα (σχάρα), πιστοποιημένο από την IAAF, διαστάσεων 600 Χ 325/300Χ 70cm. Συνολικά αποτελείται από 4 τεμάχια, 3 στοιχεία από ειδικό αφρώδες υλικό και 1 αντί – σπάϊκ πάπλωμα 6,00 Χ 3,25/3,00 Χ 0,07Μ.

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος κατά την παρουσία του στο Δημοτικό Στάδιο έκανε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στις προσπάθειες του Προέδρου όσο και των εργαζόμενων στον Αθλητικό Οργανισμό, προκειμένου αφενός να διατηρούν τις αθλητικές υποδομές σε καλό επίπεδο, αφετέρου να υλοποιούν σε σύντομο χρόνο έργα και παρεμβάσεις που η Δημοτική Αρχή έχει σχεδιάσει και προγραμματίσει για τις εν λόγω υποδομές.