Παρασκευή
5
Μάρτιος
TOP

Να εξεταστούν τα οικονομικά περιθώρια ζήτησε ο δήμαρχος Καλαμάτας ώστε να υπάρξουν περισσότεροι ωφελούμενοι στις δημοτικές κοινωνικές δομές

Τα οικονομικά περιθώρια που υπάρχουν και να τροποποιηθούν τα εισοδηματικά κριτήρια που κάθε φορά τίθενται από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας, ζήτησε να εξεταστούν ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο σύσκεψης εργασίας που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021.

Ο κ. Βασιλόπουλος απευθυνόμενος στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σαράντο Μαρινάκη, στη διευθύντρια της Δ/νσης Πρόνοιας Λευκοθέα Καράμπελα και σε υπηρεσιακούς παράγοντες, ανέφερε ότι είναι κρίσιμο σε μία περίοδο όπου πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ο Δήμος και οι Υπηρεσίες του να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες.

Σημειώνεται ότι στόχος είναι να αυξηθούν στο μέτρο των δυνατοτήτων που οικονομικά μπορεί να αντέξει ο Δήμος, οι ωφελούμενοι από τις δημοτικές κοινωνικές δομές, όπως το Δημοτικό Συσσίτιο, το Δημοτικό Παντοπωλείο κ.ά.