Κυριακή
29
Ιανουάριος
TOP

Ξανά σε Μαξίμου ο Νίκας για να… ξεκαθαρίσουν αρκετά -Συνάντηση και με Βορίδη

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι επόμενες κινήσεις Νίκα με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου να μεταβαίνει χθες ξανά στο Μέγαρο Μαξίμου και να έχει συνάντηση με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Θεόδωρο Λιβάνιο με το αντικείμενο να είναι προφανώς σημαντικό και να αφορά… ξεκαθάρισμα  το κατά πόσο βασικά θέματα στρατηγικής της Περιφέρειας συνάδουν με την κυβερνητική πολιτική. Κάτι που προφανώς σημαίνει ότι πήρε και απαντήσεις, για όλα τα “καυτά” θέματα που είναι στην ατζέντα. Δείτε χαρακτηριστικά τι αναφέρει το δελτίο τύπου:

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Αθήνα, με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Θεόδωρο Λιβάνιο.

Στην εν λόγω συνάντηση, όπως έγινε γνωστό, συζητήθηκαν βασικά θέματα στρατηγικής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και κατά πόσο συνάδουν με την κυβερνητική πολιτική.

Ακολούθησε η επίσκεψη του περιφερειάρχη Π. Νίκα στο υπουργείο Εσωτερικών όπου συναντήθηκε με τον υπουργό Μάκη Βορίδη, με τον οποίον συζήτησε σειρά θεμάτων σχετικών με την βελτίωση του θεσμικού πλαισίου που διέπει την λειτουργία των Περιφερειών.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, παρέδωσε στον υπουργό συγκεκριμένες προτάσεις, αιτιολογημένες και νομικά.”