Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές στο προπονητικό camp του Α.Σ. Ταεκβοντο Κυπαρισσίας

Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές στο προπονητικό camp του Α.Σ. Ταεκβοντο Κυπαρισσίας

542
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οι προπονητές που διδάσκουν ως τις 2 Αυγούστου στο προπονητικό camp είναι τρεις Ολυμπιονίκες και δυο Παγκόσμιοι πρωταθλητές στο αγωνιστικό Ταεκβοντό. Πρόκειται για τους Jade Jones, Nur Tatar και Bahri Tanrikulu καθώς και οι παγκόσμιοι Paul Green και Mehran  Askari.

Ο Σύλλογος τίμησε τους Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές παρουσία αρχών και φορέων την Τρίτη στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης. Τιμητικά βραβεία απέδωσαν μεταξύ άλλων ο νέος Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, ο νέος δημοτικός σύμβουλος από τα Φιλιατρά Άγγελος Κορόβηλας, ο Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, ο Πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Αλεξόπουλος ενώ διαρκής ήταν η αναφορά για την προσφορά του πάνω από 30 χρόνια στο άθλημα του προπονητή μάστερ Παναγιώτη Δικαίου,  ο οποίος συγκινημένος παρουσία των αθλητών και θεατών μίλησε για τους κόπους που παίρνουν καρπούς.

Από την πλευρά του ο νέος Δήμαρχος κ .Λεβεντάκης δήλωσε ότι θα είναι κοντά στο άθλημα και στο σύλλογο εκφράζοντας την πίστη ότι η Τριφυλία δημιουργεί πρωταθλητές με αξιώσεις χάρη στην επιμονή των ατόμων που εργάζονται άοκνα χρόνια τώρα. Την τελετή παρακολούθησε μεταξύ άλλων κι εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Τριφυλιακών συλλόγου και μέλη άλλων συλλόγων της περιοχής. ΓΙΑΝ.ΜΠΟΖΙΚΑΣ