Παρασκευή
26
Φεβρουάριος
TOP

Οριστικό: 28 Μαρτίου η σέντρα της Football League – Η “Καλαμάτα” έκανε σήμερα προπόνηση στα Παλιάμπελα!

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League ορίστηκε για τις 28 Μαρτίου. Αυτό αποφασίστηκε κατά την τηλεδιάσκεψη της FL και σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν στην ανωτέρα κατηγορία ανέρχονται όλες οι ΠΑΕ που τηρούν τα κριτήρια που θέτει το υφυπουργείο Αθλητισμού. Στον αντίποδα υποβιβάζονται δύο. Στην περίπτωση ωστόσο που δεν κάνει σέντρα η Γ’ Εθνική τότε οι ομάδες της FL προτίθενται να ζητήσουν να μην υποβιβαστεί καμία και φέτος.

 

Κατά τα λοιπάς, το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί βάσει σχεδιασμού τον Ιούνιο, συμεριλαμβανομένων εμβόλιμων αγωνιστικών, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν play off.

Στο μεταξύ αύριο, Τρίτη θα υπάρξει ενημέρωση από τον πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής Ξενοφών Ρούσση κι ακολούθως θα πραγματοποιηθούν τα τεστ και η έναρξη των προπονήσεων.

Η ανακοίνωση της SL2-FL επιβεβαιώνει την ημερομηνία αυτή: «Ολοκληρώθηκαν οι δυο συσκέψεις της Football League με τις είκοσι ΠΑΕ Βορείου και Νοτίου Ομίλου. Οι ομάδες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στα τηλεοπτικό, στα οικονομικά αλλά και το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αύριο Τρίτη στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τον πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής Ξενοφών Ρούσση και ακολούθως θα πραγματοποιηθούν τα τεστ και η έναρξη των προπονήσεων.

Προτεινόμενη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, αποφασίστηκε ομόφωνα η 28η Μαρτίου 2021.»

Στο μεταξύ το σχέδιο νόμου  για την κατάργηση της κατηγορίας βρίσκεται υπό διαβούλευση η οποία εντός εικοσαημέρου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και να πάρει το δρόμο προς τη Βουλή. Εντός του Μαρτίου εκτός εξαρετικού απροόπτου θα έχουμε σαφή εικόνα για την νέα ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

 

Πρώτη προπόνηση χθες στα Παλιάμπελα

Χθες η ομάδα της Καλαμάτας είχε την πρώτη της προπόνηση το μεσημέρι στο γήπεδο στα Παλιάμπελα, υπό χαμηλές θερμοκρασίες που δεν ευνόησαν μια πρώτη προπόνηση στο χορτάρι παρόλα αυτά έγιναν οι πρώτες συζητήσεις ύστερα από τόσο καιρό αγωνιστικής απραξίας.

Στα Παλιάμπελα δεν βρέθηκαν οι ξένοι που βρίσκονται σε αναμονή των πτήσεών τους και εκτός απροόπτου από σήμερα θα βρεθούν στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα προκειμένου να ξεκινήσουν προπονήσεις. Προπονήσεις οι οποίες σύντομα θα λάβουν πιο εντατικό ρυθμό καθώς μέχρι τις 28 Μαρτίου είναι διάστημα περίπου ενάμιση μηνός και εντός αυτού θα πρέπει η ομάδα να έχει ανακτήσει την φόρμα και την ετοιμότητά της.

 

Σ.Τρ.