Παρασκευή
26
Φεβρουάριος
TOP

Ο δειλός με την κουκούλα σε νέες αήθεις επιθέσεις!

O δειλός με την κουκούλα που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του ξανά χτύπησε με σαφέστατη προεκλογική προέκταση επιχειρώντας να πλήξει κάθε έναν που θεωρεί αντίπαλό του, μέσα από αναρτήσεις στο blog “newsarcadia”, κινήσεις που εξυπηρετούν… μόνο τις επιδιώξεις Τατούλη και Σμυρνιώτη.

 

Δείτε το νέο περιστατικό και τα όσα σημειώνονται στο δελτίο τύπου  του Υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης Κων/νου Τζιούμη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι γνωστοί – άγνωστοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου χτύπησαν πάλι με μεθόδους υποκόσμου.

Το «γνωστό» blog Newsarkadia δημοσίευσε συκοφαντικό κείμενο, στο οποίο αναγράφει ότι «έπαυσε εναντίον μου ποινική δίωξη κατόπιν πληρωμής, εκ μέρους μου, της υποτιθέμενης ζημιάς του ΟΓΑ από δήθεν παράνομες συνταγογραφήσεις».

Η αλήθεια, αγαπητοί μου συμπολίτες, έχει ως εξής: Σε μία υπόθεση φαρμακοποιού της περιοχής μας, το 2009, βρεθήκαμε κατηγορούμενοι μία πλειάδα ιατρών της περιοχής μας. Στο Δικαστήριο εγώ δικαιώθηκα πανηγυρικά και ΑΘΩΩΘΗΚΑ, ύστερα μάλιστα από αθωωτική πρόταση  του κ. Εισαγγελέα της έδρας και ομόφωνη απόφαση των Δικαστών, όπως φαίνεται στην Απόφαση 589/2015 που επισυνάπτεται. Ξεκάθαρα αναφέρει ΑΘΩΟΣ, αφού ουδέν επιλήψιμο αποδείχτηκε εις βάρος μου και η σχετική κατηγορία κατέρρευσε.

Οι υπόλοιποι συνάδελφοι καταδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό και κάποιοι από αυτούς δικαιώθηκαν και αθωώθηκαν σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο Ναυπλίου. Αυτή είναι η ξεκάθαρη αλήθεια. Η απόφαση πουθενά δεν αναφέρει ότι «επειδή πλήρωσα δεν καταδικάζομαι». Καταλήγει σε αθωωτική κρίση επειδή δεν αποδείχτηκε η εις βάρος μου καταγγελία.

Το συγκεκριμένο blog και βέβαια ο κρυπτόμενος πίσω από αυτό, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές εξύβριζε  χυδαία κάποιον συνυποψήφιο μου και τώρα τον υποστηρίζει, εκτελεί συμβόλαιο κατασυκοφάντησής  μου 12 ημέρες προ  των  εκλογών, καλυπτόμενος από την ανωνυμία που νομίζει ότι του προσφέρει το blog, για προφανείς εκλογικούς λόγους. Για την ταυτότητα του συγκεκριμένου κατατέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία ενώπιον της Δικαιοσύνης. Προφανώς και δεν έχει το θάρρος να βγει επώνυμα να υποστηρίξει τα ψεύδη του.

Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιοι, μπροστά στον πανικό τους για την διαφαινόμενη ετυμηγορία του λαού, άρχισαν να χρησιμοποιούν μεθόδους υποκόσμου. Τους δηλώνω τα εξής:

Κατέθεσα ήδη μήνυση, καθώς και αγωγή αποζημίωσης χρηματικής ικανοποίησης λόγω ηθικής βλάβης για την εις βάρος μου συκοφαντική δυσφήμηση, τόσο κατά των φυσικών αυτουργών, όσο και κατά των ηθικών αυτουργών αυτού του εγκλήματος. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον λασπώδη κατήφορο που ακολουθούν, αν και έχουμε να πούμε πολλά. Την απάντησή τους θα την λάβουν από τους πολίτες του Δήμου Τρίπολης, στις 26 Μαΐου. Επέλεξαν να μην πολιτευτούν με θέσεις, με επιχειρήματα, με προγράμματα, αλλά με συκοφαντίες, ψέματα και ύβρεις. Όλοι και όλα κρίνονται τελικά υπό το φως της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.