Κυριακή
21
Απρίλιος
TOP

Πάμισος Μεσσήνης: Αδιαφορούν για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Ανακοίνωσε εξέδωσε η διοίκηση του Γυμναστικού και Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Μεσσήνης ο Πάμισος, μέσω της οποίας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του , για την απόφαση που πήρε εν αγνοία μας η Γ.Γ.Α. για επανεκκίνηση των προπονήσεων.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

“Στις αρχές Δεκεμβρίου και ενώ είχε συμπληρωθεί ένας μήνας αυστηρού lockdown ο 9ος όμιλος στον οποίο ανήκουμε έστειλε επιστολή προς την Γ.Γ.Α. Και την ΕΠΟ . Εκεί αναφερόμαστε αναλυτικά για τα προβλήματα που θα είχαμε αν ξεκινούσε το πρωτάθλημα και τους γνωστοποιήσαμε τα αιτήματα μας. Μετά λύπης μας δεν πήραμε ποτέ καμία απάντηση. Αντ’ αυτού μας αιφνιδίασαν με την ανακοίνωση που εξέδωσαν για την έναρξη των προπονήσεων. Αυτή την χρονική στιγμή βιώνουμε το τρίτο κύμα της πανδημίας και ο αριθμός των κρουσμάτων έχουν καθημερινά αυξητική τάση. Οι όμοροι Νομοί είναι στο Κόκκινο και η αγωνία και η προτεραιότητα μας είναι να προστατεύσουμε τους αθλητές και τις οικογένειες μας.

Τηρούμε το υγειονομικό πρωτόκολλο και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας: Μένουμε Σπίτι, Μένουμε Ασφαλείς! Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που κρατάει ζωντανό το αθλητικό ιδεώδες. Τα μέλη της διοίκησης είναι ρομαντικοί λάτρεις του ποδοσφαίρου που αγαπάνε τον τόπο τους και αναλλώνουν χρόνο και χρήμα από το υστέρημα τους. Μην τους απαξιώνεται και προπάντων μην τους απογοητεύεται.

Το Δ.Σ του Γ.Π.Σ Πάμισος Μεσσήνης νιώθει την βαρύτητα του διοικεί ενός Ιστορικού Σωματείου και δεν θα υποκύψει σε καμία απόφαση που δεν έχει βάση παρά μόνο παίρνεται για επικοινωνιακούς λόγους.”