Κυριακή
29
Σεπτέμβριος
TOP

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Τσώνη στη Μεσσήνη

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών» του Δήμου Μεσσήνης, με τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Τσώνη να στέλνει μήνυμα νίκη ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου.

Ο Γιώργος Τσώνης απευθυνόμενος στους συνδημότες του, αναφέρθηκε στα όσα έγιναν από τη Δημοτική Αρχή Μεσσήνης αλλά και στα πολλά που έχουν σχεδιαστεί και είναι προγραμματισμένα να υλοποιηθούν, με τον ίδιο να σημειώνει πως αποτελεί δέσμευσή του ο Δήμος Μεσσήνης στο τέλος της επόμενης 4ετίας να διεκδικεί το έπαινο της καλύτερης πόλης της χώρας.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης, εστίασε στα μεγάλα έργα που έχουν προωθεί, στο όραμά του για το Δήμο, αλλά και στις εξελίξεις που υπάρχουν και που οδηγούν την περιοχή σε αναπτυξιακή τροχιά, υπογραμμίζοντας ότι διεκδικήθηκαν και κερδήθηκαν «μάχες» προκειμένου να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από προγράμματα προς όφελος του Δήμου.

Έργα μέσω του ΕΣΠΑ, παρεμβάσεις όπως η μεγάλη ανάπλαση στη Μεσσήνη, το έργο του ανοιχτού κέντρου εμπορίου, η αντιδιαβρωτική προστασία και η αντιπλημμυρική θωράκιση, βρέθηκαν εντός των αναφορών του κ. Τσώνη, ο οποίος ήταν και ιδιαίτερα επικριτικός για τους συνυποψηφίους του.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο πρώην Δήμαρχος Μεσσήνης Χρίστος Χριστόπουλος, ενώ παρόντα ήταν πολλά πολιτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής.