Δευτέρα
25
Οκτώβριος
TOP

Που θα γίνει διακοπή ρεύματος στην Καλαμάτα

Διακοπή ρεύματος προγραμματίζει η ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές της Καλαμάτας για την Παρασκευή 23 Ιουλίου.

Eιδικότερα ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:

  1. Στην Καλαμάτα επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου από την συμβολή της με την οδό Στ. Κωστόπουλου έως την οδό Νέδοντος, (Γενική Ταχυδρομική, Καλλιντέρης Μεταφορές, Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, Super Market Metro, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων), Συνοικισμός Κορδία, Διάπλαση Κέντρο Αποκατάστασης, ότι  για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 23.7.2021 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 08:00 έως 12:30.
  2. Στην περιοχή Γουλιμίδες, ότι  για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 23.7.2021 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 08:00 έως 15:00.
  3. Στη Τ.Κ. Βουναρίων Κορώνης, ότι  για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 23.7.2021 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 08:30 έως 10:00.
  4. Στα Αρδευτικά στην Περιοχή του Λογγά, ότι  για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 23.7.2021 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 10:30 έως 15:00.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να   θεωρούνται ότι  ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.