Πέμπτη
25
Φεβρουάριος
TOP

Σημαντική νίκη των σκακιστών του Ν.Ο.Κ. επί του Πειραϊκού στο 38ο Ομαδικό Κύπελλο Ελλάδος

Ο Κυπελλούχος της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας  έλαβε μέρος την περασμένη Κυριακή στον 1ο γύρο των αγώνων μπαράζ του 38ου Ομαδικού Κυπέλλου Ελλάδας και πέτυχε μια σημαντική νίκη, επί την ομάδας του Πειραϊκού Σ.Ο.

Η ομάδα του Πειραϊκού Σ.Ο. είναι η Κυπελλούχος Αττικής 2020, μια πολύ ισχυρή και αγωνιστική ομάδα και αυτό κάνει τη νίκη της σκακιστικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ακόμα πιο σημαντική.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά, ανά σκακιέρα, έχουν ως εξής:

 

  ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ   Ν.Ο.Κ.  
1η σκακιέρα Κοφίδης Αντρέας Σγουρος Απόστολος 1 – 0
2η σκακιέρα Κασιούμης Βασίλειος Μπελιώτης Γιώργος 0 – 1
3η σκακιέρα Αλεξάκης Γιώργος Τσεκούρας Θοδωρής 0,5 – 0,5
4η σκακιέρα Σιδηρόπουλος Νικόλαος Μακροπούλου Μαρίνα 0 – 1

 

      Τελικό αποτέλεσμα 1,5 – 2,5 υπέρ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Ο 2ος γύρος των μπαράζ του 38ου Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/11/2020. Οι ομάδες που προκρίθηκαν στο Final8 είναι οι εξής: Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας, ΕΟΑΟ Φυσιολάτρης Νίκαιας, Σ.Ο. Σαλαμίνας, Σ.Ο. Χαλανδρίου, ΑΜΕΣ Ν. Ερυθραίας, Ε.Σ. Θεσσαλονίκης, ΑΜΟ Γαλαξίας Θεσσαλονίκης και ΣΠΖ Κέρκυρας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας θα αγωνιστεί στο 2ο γύρο με την ομάδα ΑΜΕΣ Ν. Ερυθραίας και αρχηγός της αποστολής θα είναι ο κος. Κινόπουλος Αργύρης. Οι ομάδες που έφθασαν στις 8 είναι πολύ ισχυρές.

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα κάνει ότι καλύτερο μπορέσει για μία αξιοπρεπή εμφάνιση τιμώντας τον Όμιλο και την πόλη της Καλαμάτας.