Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Σοκ στη Νέα Μανωλάδα: 35χρονος χτύπησε τη μάνα, βίασε την κόρη και...

Σοκ στη Νέα Μανωλάδα: 35χρονος χτύπησε τη μάνα, βίασε την κόρη και τις λήστεψε

242
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Áðüðåéñá áðüäñáóçò êñáôïõìÝíùí ðïõ ìåôáöÝñïíôáí ìå áõôïêßíçôï ôçò áóöÜëåéáò Ýãéíå ìðñïóôÜ óôçí Ôñï÷áßá Áèçíþí óôçí ïäü äåëçãéÜííç óôï êÝíôñï ôçò ÁèÞíáò.Åíáò áðü ôïõò óõíïäïýò áóôõíïìéêïýò êáôáäßùîå ôïí êñáôïýìåíï,õðÞñîå áíôáëëáãÞ ðõñïâïëéóìþí êáé ôåëéêÜ óõíåëÞöèç åê íÝïõ,ÐáñáóêåõÞ 12 éáíïõáñßïõ 2018 (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Μια σοκαριστική υπόθεση εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Νέα Μανωλάδα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των θυμάτων, ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στο σπίτι όπου ζούσαν μάνα και κόρη, τις βίασε και τις λήστεψε.

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr ο δράστη χωρίς να μιλήσει χτύπησε με τα χέρια του την ανήμπορη 76χρονη μητέρα και την έδεσε στην τουαλέτα του σπιτιού.

Ο δράστης που είναι αλλοδαπός, και ζήτησε χρήματα από την 53χρονη και αφού πήρε τα 40 ευρώ που είχε στο σπίτι την ανάγκασε να ζητήσει λεφτά από γειτονικά σπίτια.

Τελικά η 53χρονη κατάφερε να βρει άλλα 100 ευρώ από ένα γειτονικό σπίτι με τον δράστη να την απειλεί ότι έχει βάλει βόμβα στη μητέρα της και θα εκραγεί αν μιλήσει σε κανέναν.

Επιστρέφοντας στο σπίτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η παθούσα, ο δράστης την βίασε. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πατρών για εξετάσεις.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και του ΑΤ Βουπρασίας, άνδρες των οποίων μετά από μια άριστα συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη στον Πύργο ο οποίος με λεωφορείο θα αναχωρούσε για την Καλαμάτα.

Ελέγχεται η συμμετοχή του και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.