Σάββατο
27
Φεβρουάριος
TOP

Στη Β’ Εθνική γυναικών με Κώστα Δαλακούρα στον πάγκο ο Ακρίτας Καλαμάτας

Έναν γνώστη του αθλήματος της πετοσφαίρισης βάζει στον πάγκο του ο Ακρίτας. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Κώστα Δαλακούρα και μαζί θα πορευθούν τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών της ΕΣΠΕΠ.

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της ομάδας γυναικών με τον προπονητή κ. Δαλακούρα Κώστα.

Ο καταξιωμένος αθλητής αποδέχθηκε την πρόταση του Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ και για τη σεζόν 2020-2021 θα έχει τα ηνία της ομάδας στον Η’ όμιλο της Β’ Εθνικής γυναικών.

Ο κ. Δαλακούρας είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα βόλεϊ έχοντας σπουδαίες παραστάσεις ως αθλητής τόσο στο εξωτερικό όσο και στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας τον καλωσορίζει και του εύχεται, πέρα από μια υγιή χρονιά γεμάτη επιτυχίες, να έχει και ανάλογη προπονητική σταδιοδρομία.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Δαλακούρας ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ακρίτα. Η προπονητική είναι ένας κλάδος που με ενδιαφέρει και θέλω πολύ να εξελιχθώ πάνω σ αυτό το κομμάτι. Θέλω να ευχαριστήσω τα άτομα της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν στη θέση αυτή και υπόσχομαι από την πλευρά μου ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.»