Αρχική ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ Συνάντηση του Δημάρχου Καλαμάτας Θ. Βασιλόπουλου με τον Γ.Γ. της ΚΕΔΕ Δ....

Συνάντηση του Δημάρχου Καλαμάτας Θ. Βασιλόπουλου με τον Γ.Γ. της ΚΕΔΕ Δ. Καφαντάρη

108
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, επισκέφτηκε σήμερα, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης. Επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και εξετάστηκαν λύσεις σε θέματα που άπτονται της αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο του γενικότερου διαλόγου που η ΚΕΔΕ ξεκινά, ενόψει του Συνεδρίου της.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και για θέματα που αφορούν τη Μεσσηνία.

Σε δήλωσή του ο κ. Καφαντάρης ανέφερε: «Στα πλαίσια των συναντήσεων μου, με Δημάρχους της Πελοποννήσου, ως Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ, πραγματοποίησα την πρώτη μου επίσκεψη στο Δήμο Καλαμάτας, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων, ελλείψεων και ζητημάτων που απασχολούν τη Δημοτική Αρχή που πρέπει να συζητηθούν και να αντιμετωπιστούν στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Μαρτίου. Η δημιουργία ισχυρής Αυτοδιοίκησης, θεσμικά και οικονομικά θωρακισμένη, όπου θα μπορεί να σχεδιάζει και να υλοποιεί για τους πολίτες δημιουργώντας ανάπτυξη, είναι στην κορυφή της διεκδίκησής μας ως ΚΕΔΕ. Αυτό το στοίχημα θα το κερδίσουμε όλοι μαζί».

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος από την πλευρά του ανέφερε: «Υποδεχθήκαμε τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕΔΕ, φίλο και συμπατριώτη Δημήτρη Καφαντάρη. Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης ενόψει και του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ αλλά και των αλλαγών που ήδη συζητούνται. Θέσαμε μία σειρά από ζητήματα και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει λεπτομερείς αναφορά μέσω υπομνήματος. Στόχος μας παραμένει η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας».