Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Συνεχίζει να πρωτοπορεί το City Hospital στην Καλαμάτα -Διακεκριμένοι χειρουργοί – ογκολόγοι εξετάζουν δωρεάν για τον καρκίνο του μαστού

Μια ακόμη σπουδαία συνεργασία “σφράγισε” η ιδιωτική κλινική City Hospital, η οποία εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην πόλη της Καλαμάτας και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και της δυτικής Πελοποννήσου, θέτοντας σε λειτουργία από τον επόμενο μήνα, το Τμήμα Χειρουργικής Ογκολογίας.
Η στελέχωση του εν λόγω τμήματος θα πραγματοποιηθεί από τους διακεκριμένους ειδικούς χειρουργούς ογκολόγους, Νίκο Κελέση και τον γενικό χειρουργό με εξειδίκευση στην χειρουργική ογκολογία και τη Λαπαροσκοπική Χειρουργική Γιώργο Πλατανιώτη.
Απώτερος σκοπός της ανωτέρω συνεργασίας, συνοψίζεται στο δικαίωμα της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης της νόσου για το σύνολο του γενικού πληθυσμού, δίχως να απαιτείται η μετάβαση του ενδιαφερομένου στα μεγάλα αστικά κέντρα, για τη λήψη εξειδικευμένων, ποιοτικών υπηρεσιών υγείας.
Οι δύο διακεκριμένοι γιατροί μάλιστα, σήμερα, αλλά και αύριο Σάββατο, εξετάζουν δωρεάν στην κλινική, στην οδό Πινδάρου 5 στην Καλαμάτα, ύστερα από ραντεβού, γυναίκες, στο πλαίσιο της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, στην οποία και είναι αφιερωμένος ο Οκτώβριος.