Κυριακή
2
Απρίλιος
TOP

Τα μικρά Παμισάκια ξανά στο γήπεδο! Πως θα λειτουργήσουν οι ακαδημίες

Με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα και βάση του πρωτοκόλλου από το υπουργείο Υγείας ξεκινούν πάλι οι προπονήσεις των παιδιών της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πάμισου Μεσσήνης.

“Οι μικροί μας αθλητές ξεκινάνε τις προπονήσεις. Τα τμήματα της Ακαδημίας Πάμισος Μεσσήνης από την Δευτέρα 17-5-2021 επιστρέφουν στη δράση.

Ακολουθώντας πιστά τις γενικές οδηγίες “ασφαλούς άσκησης” της Γ.Γ.Α θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής. Ο κάθε αθλητής κατά την είσοδο του θα θερμομετρείται, θα χρησιμοποιεί αντισηπτικό και θα καταγράφεται στον χώρο της γραμματείας. Είναι σημαντικό τα παιδιά να αθληθούν πάλι μετά απο την 7μηνη απουσία τους από τα γήπεδα. Με την συμμετοχή τους στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας τα παιδιά , εκτός από την σωματική άσκηση, επωφελούνται και στην διαμόρφωση του χαρακτήρα τους, αφού το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και μέσα από αυτό παίρνεις τις βάσεις και αποκτάς αρχές και αξίες που θα σε ακολουθούν σε όλη την πορεία της ζωής σου.

Θα προηγηθεί συνάντηση γονέων με μέλη της διοίκησης και το τεχνικό τιμ το Σάββατο 15-5-2021. Οι προπονητές της Ακαδημίας Μπιζίμης Τάκης και των τμημάτων projunior και junior Κουρεντζής Βαγγέλης και Πολυχρόνης Βασίλης θα συζητήσουν με τους γονείς για το πρόγραμμα των παιδιών και τις ώρες προπονήσεων των τμημάτων καθώς και το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επάνοδο με υγεία και ασφάλεια.”