Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τηλεφωνική επικοινωνία Αυγενάκη με Πρασσά σε άριστο κλίμα – Τι ειπώθηκε

Τηλεφωνική επικοινωνία Αυγενάκη με Πρασσά σε άριστο κλίμα – Τι ειπώθηκε

421
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μόλις λίγες ώρες χρειάστηκε να περάσουν από την προηγούμενη ανακοίνωση της ομάδας της Καλαμάτας με αποδέκτες τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κλπ. και άμεσα ήταν – όπως άλλωστε το συνηθίζει σε όλα τα ζητήματα με τα οποία καταπιάνεται – τα αντανακλαστικά του Λευτέρη Αυγενάκη. Ο Υφυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητικό ηγέτη της “Μαύρης Θύελλας” Γ. Πρασσά για τα ζητήματα που είχε θέσει και μεταξύ άλλων τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να τηρηθεί η νομιμότητα.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ‘Π.Σ. Η Καλαμάτα” αναφέρονται τα εξής:

“Τελικά και οι Μεσσήνιοι πλέον θα πρέπει να αισθάνονται ως ισότιμα μέλη της Ελλάδας αφού η ευαισθητοποίηση της κρατικής μηχανής ήταν και γρήγορη και άμεση. Τα αντανακλαστικά του υφυπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη λειτούργησαν άμεσα, η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγην και η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη δηλαδή επικοινώνησε τηλεφωνικά  με τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Γιώργο Πρασσά και δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις.
Το ραντεβού που δεν πραγματοποιήθηκε προέκυψε από λάθος τρίτων και δεν αφορούσε τον ίδιο ο οποίος δεν είχε ενημερωθεί, εξήγησε στον κ.Πρασσά ότι η Ε.Π.Ο. είναι το αρμόδιο όργανο για την τήρηση της νομιμότητας στον χώρο του ποδοσφαίρου και αυτός θα κάνει ότι είναι αρμοδίως δυνατό και ότι του επιτρέπει η θεσμική του θέση για να εξασφαλίσει αυτή την νομιμότητα.
Θα θέλαμε από την πλευρά μας να αναγνωρίσουμε την καλή διάθεση του υφυπουργού για την όλη παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από την μη ολοκλήρωση του ραντεβού μας και να τον διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε αρωγοί στην τήρηση της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου”.