Παρασκευή
26
Φεβρουάριος
TOP

“Τι λες τώρα”: Σε εξέλιξη προγράμματα στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων -Κανονικά λειτουργεί η Δημόσια Βιβλιοθήκη

Νέο πλαίσιο ρυθμίσεων και οφειλών προς την εφορία θέτει σε εφαρμογή το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο την διευκόλυνση των φορολογουμένων για τα χρέη που δημιουργήθηκαν Μάρτιο- Ιούνιο 2020 και μετά το lockdown. Ο Οικονομολόγος – Λογιστής Γιώργος Ποδοχωρίτης καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα»  αναφέρθηκε στα νέα μέτρα , ενώ υπογράμμισε ότι τρέχουν προγράμματα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στην Δημόσια Βιβλιοθήκη της Καλαμάτας αναφέρθηκε το τρίτο μέρος της εκπομπής, με καλεσμένη την προϊσταμένη Νινέτα Σωτηράκη.

«Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Καλαμάτας αποτελεί για την πόλη πολιτιστικό κέντρο, που έχει στόχο την προώθηση της γνώσης , της πληροφορίας , της εκπαίδευσης και του πολιτισμού», υπογράμμισε η κ. Σωτηράκη.

Εν τω μεταξύ η Βιβλιοθήκη λειτουργεί κανονικά τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό, ανάμεσα σε αυτά είναι η μείωση των θέσεων αναγνωστών στο αναγνωστήριο, η μη πραγματοποίηση εκδηλώσεων στο παιδικό τμήμα, η παραμονή σε καραντίνα των βιβλίων που επιστρέφονται από δανεισμό .