Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Άγριο ξύλο μέσα στο δημαρχείο της Οιχαλίας – Μπουνιές μεταξύ Ιερέα και του γνωστού ερμηνευτή Λ. Παπακώστα!!!

Αδιανόητα σκηνικά το μεσημέρι μέσα στο Δημαρχείο της Οιχαλίας με ένα απίστευτο επεισόδιο με άγριο ξύλο και τραυματισμούς!!!
Το όλο περιστατικό είχε πρωταγωνιστές τον Ιερέα του χωριού Αγ. Γεώργιος και ανθρώπους του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου, με τον γνωστό ερμηνευτή Λεωνίδα Παπακώστα να βρίσκεται αιμόφυρτος – όπως ο ίδιος μας κατήγγειλε – πέφτοντας στα χέρια και δεχόμενος μπουνιές από τον Ιερέα στο πρόσωπο στο κτήριο του δήμου στο Μελιγαλά.
Ο ίδιος τραυματισμένος ακολούθως μετέβη στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα τραύματα φέρεται να έχει και τοπικός σύμβουλος του Δωρίου που δέχθηκε και αυτός την επίθεση του Ιερέα, όπως καταγγέλεται από την ίδια πλευρά.
Οι σκηνές ήταν σοκαριστικές μέσα στους διαδρόμους του δημαρχείου – με τον κόσμο και τους υπαλλήλους να μένουν άφωνοι από την αγριότητα του περιστατικού και το που οδηγήθηκαν τα πράγματα – μέχρι και η Αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει και να ακολουθούνται τα όσα προβλέπονται.
Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε και από μέρους της δημοτικής αρχής, ενώ εικάζεται πως το πρωί είχε σημειωθεί και άλλο επεισόδιο, με τις προστριβές να προϋπάρχουν και από το παρελθόν.

Θυμηθείτε τι είχε συμβεί στο παρελθόν στις 23 Απριλίου 2018