TOP

Άρχισαν τα… όργανα για την περίοδο Τατούλη – Καλείται να καταθέσει η Νικολάκου – Βολή κατά βολή για τους χειρισμούς από το Νίκο Γόντικα (video)

Τα… όργανα έχουν αρχίσει για τα καλά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με φόντο… έργα και ημέρες της περιόδου Τατούλη, και, το “πρώτο βιολί” της προηγούμενης αρχής η Ντίνα Νικολάκου καλείται να καταθέσει για την υπόθεση “Μανώλη”, για έργα και άλλα που είχαν καταγγελθεί από τον αείμνηστο Γ. Μανώλη και εξετάζονται από τη Δικαιοσύνη. Στο πλαίσιο αυτό η… υποστήριξη της κας Νικολάκου με δικηγόρο πέρασε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, με χαρακτηριστικά να είναι εκείνα που σημειώθηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό άκρως χαρακτηριστικά ήταν τα όσα επισημάνθηκαν από τον Επικεφαλής της “Λαϊκής Σπυσπείρωσης Πελοποννήσου” Νίκο Γόντικα, στην παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST. Ο κ. Γόντικας ζήτησε να πάρει θέση το Περιφερειακό Συμβούλιο για όλα τα ζητήματα και τα έργα της πρώτης περιόδου – τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν μάλιστα κατήγγειλε – και παράλληλα στάθηκε με επικριτική διάσταση στην πολιτική και τις αποφάσεις που είχαν ληφθεί και λαμβάνονται.