Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Έδωσε το στίγμα του ο Γ. Αθανασόπουλος για τη νέα σελίδα στο δήμο Μεσσήνης – Ποιες οι πρώτες κινήσεις & διεκδικήσεις

«Κοιμώμενο γίγαντα» χαρακτήρισε το δήμο Μεσσήνης ο νέος Δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος στην πρώτη του μετεκλογική συνέντευξη.

Παρουσιάζοντας το πλαίσιο της όλης προετοιμασίας και των στοχεύσεών του ο κ. Αθανασόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης της δημοτικής δομής, που να προσαρμόζεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και με φόντο τα όσα περιλαμβάνονται στην εφαρμογή των μεταβολών που φέρνει ο «Κλεισθένης» και σημείωσε πως στόχος είναι μια «καλή εκκίνηση».

«Κρατάμε τα θετικά και δεν τα απαξιώνουμε..», τόνισε πέραν των υπολοίπων δείχνοντας και την συνέχεια που πρέπει να υπάρχει στις δράσεις που έχουν μια αξιόλογη παρουσία και «…βάζουμε στόχους για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του κόσμου που μας εμπιστεύτηκε και στις μεγάλες απαιτήσεις του δήμου για να τον οδηγήσουμε σε δρόμους ανάπτυξης και να συμβαδίσουμε με τους όμορους δήμους».

Παράλληλα, ο νέος Δήμαρχος Μεσσήνης εστίασε και στην καθημερινότητα και την έμφαση που πρέπει να δοθεί, όπως και στις διεκδικήσεις μεγάλων έργων βάζοντας σε προτεραιότητα το Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη αλλά και δρόμους στο επαρχιακό μέτωπο που θα συνδέουν πολιτιστικούς προορισμούς όπως το Μεσσήνη – Αρχαία Μεσσήνη.