Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Έλενα Παπαρίζου: Βίασαν την 13χρονη κολλητή μου στο σχολείο και άλλαξε για πάντα η ζωή της

«Γνωρίζω ότι γίνονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε όλους του χώρους. Στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μου έχει συμβεί», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφερόμενη στο θέμα των ημερών

To κουβάρι της ζωής της ξετύλιξε η Έλενα Παπαρίζου μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στη Σουηδία και για το πώς έπεισε τους γονείς της να ασχοληθεί με το τραγούδι. Αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της για τον οποίο είπε πως είναι κτητική απέναντί του.

Τα χρόνια στη Σουηδία και η ενασχόληση με το τραγούδι
Τα παιδικά μου χρόνια στη Σουηδία ήταν γλυκά, με κάποιες δυσκολίες. Ίσως οι δυσκολίες των γονιών μου να ήταν πριν από τη μέρα που γεννήθηκα. Με τον μπαμπά μου μοιάζαμε σαν χαρακτήρες. Ήταν δουλευταράς. Στα 13 μου δεν με άφησαν να ασχοληθώ με το τραγούδι. Στα 17 μου με το Νίκο Παναγιωτίδη και τους Αντίκ, ένιωθαν πιο ασφαλείς. Όλη μου τη ζωή ήθελα να τραγουδάω, να κάνω παραστάσεις. Ήθελα βέβαια να γίνω και παιδοψυχολόγος αλλά ίσως και να είχα ένα εστιατόριο. Μεγάλωσα σε εστιατόριο. Μου αρέσει να μαγειρεύω.

Πώς αντιμετώπισε τα αρνητικά σχόλια
Ένα διάστημα που διάβαζα όσα έγραφαν για μένα γινόμουν χάλια. Και είπα δε θέλω να διαβάζω και δεν θέλω να ξέρω. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω τη δουλειά μου.

Οι άντρες που ήταν δίπλα μου με προστάτευαν.
Σίγουρα κάποιος στη δουλειά έχει πει κάτι άσχημο αλλά ήταν κακή η στιγμή. Γνωρίζω ότι γίνονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε όλους του χώρους. Στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μου έχει συμβεί. Οι άντρες που ήταν δίπλα μου με προστάτευαν. Στην 6η δημοτικού την κολλητή μου φίλη την βίασε κάποιος και από τότε άλλαξε η ζωή της.
Έχω κάνει μπότοξ δυο φορές
Έχω κάνει μπότοξ δυο φορές, αλλά ένιωθα φυλακισμένη. Φροντίζω όσο μπορώ τον εαυτό μου. Και αγαπάω τις αλλαγές που γίνονται στη ζωή μου. Αυτή είναι η ζωή.

Η γνωριμία με το σύζυγό της και η σχέση τους
Μας γνώρισαν ο παιδικός τους φίλος και η κολλητή μου φίλη. Ο Αντρέας χωρισμένος και εγώ ελεύθερη, βγήκαμε μαζί. Είμαι λίγο κτητική μαζί του. Δεν έχει πρόβλημα αν ντύνομαι σέξι. Εδώ φιληθήκαμε με τον Σάκη Ρουβά στο στόμα και είπε “α τι ωραία”! Ο Αντρέας είναι πολύ θετικό πλάσμα. Στην πρώτη καραντίνα, δεν πέρασα πολύ καλά… Έπεσα πάρα πολύ και ήθελα συνέχεια να κοιμάμαι. Εκείνη την περίοδο έφτιαξα 4 παζλ. Του Αντρέα δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι κρατάμε και οι δυο τον εγωισμό μας, εγώ πιο πολύ από εκείνον. Είμαστε όμως καλά” είπε η Έλενα για τη σχέση της με τον σύζυγό της αλλά και την πρώτη καραντίνα.

Η έκπληξη από τον Νίκο Παναγιωτίδη
Μια έκπληξη περίμενε την Έλενα Παπαρίζου η οποία και την γύρισε πίσω, στην μακρινή εποχή των Antique καθώς μέσω skype εμφανίστηκε «στον αέρα» ο πρώην συνεργάτης της, Νίκος Παναγιωτίδης.

Ο τραγουδιστής και καλός της φίλος μίλησε με λόγια τρυφερά για την Έλενα Παπαρίζου. «Τίποτα δεν είναι σαν την πρώτη φορά, Νίκο» τόνισε με χαμόγελο η ποπ σταρ αναφερόμενη στις δύο φορές που συμμετείχε στον διαγωνισμό της Eurovision.

«Δεν χρειάζεται να το πω εγώ πως είναι ένα χρυσό κορίτσι, το ξέρουν όλοι. Τώρα ίσως την έλεγα πιο σεμνή, ωριμάζει με τα χρόνια. Τόσα χρόνια μαζί, πριν την μουσική και μετά την μουσική, χρυσό κορίτσι. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παναγιωτίδης στον ΑΝΤ1.

πηγή: protothema.gr