Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Ένας Τριφύλιος στο τιμόνι της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας… Νέα σελίδα για την ελληνική γυμναστική με τον Θανάση Σταθόπουλο στον προεδρικό θώκο

Νέα σελίδα για την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία με τον Θανάση Σταθόπουλο στον προεδρικό θώκο. Ο λόγος για τον Τριφύλιο, Θανάση Σταθόπουλο ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στο “τιμόνι” της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας

Πρόκειται για έναν σημαντικό παράγοντα και γυμναστή της Ελληνικής Γυμναστικής, ο οποίος στο προηγούμενο διοικητικό σχήμα κατείχε τη θέση του γραμματέα και πλέον παίρνει τη σκυτάλη απο τον επί σειρά ετών πρόεδρο Θανάση Βασιλειάδη, στοχεύοντας να οδηγήσει την ΕΓΟ σε μια νέα εποχή, αναδεκνύοντάς την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εντός και εκτός των ελληνικών τειχών.

Ο Θανάσης Σταθόπουλος δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για ένα πολύπειρο παράγοντα της Ελληνικής γυμναστικής και σπουδαίο γυμναστή με πολύχρονη πορεία και προσφορά. Να αναφέρουμε μόνον ότι άνω του 70% των αθλητών της γυμναστικής προέρχονται από τον τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου Σταθόπουλού. Ο έμπειρος γυμναστής έχει συνεργαστεί με σπουδαίους αθλητές του χώρου όπως οι Λευτέρης Πετρούνιας, Βλάσσης Μάρας και Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

Η καταγωγή του νέου προέδρου από την Τριφυλία και συγκεκριμένα την Φαρακλάδα, θα σημάνει πολλά για την περιοχή μας. Αξίζει να σημειωθεί πως στο έργο θα συμβάλουν και τα πρόσωπα τα οποία θα πλαισιώσουν τα νέα διοικητικά και εκτελεστικά όργανα της ΕΓΟ, αφού θα έχει και συνεργάτες και από την περιοχή μας, συγκεκριμένα τις κα Βούλα Κουβάτσου (πρόεδρος ΦΟΚ) και Πιπίνα Κουμάντου (μέλος ΦΟΚ). Η μεν Κουβάτσου εξελέγη στο 15μελές και η δε Κουμάντου στην Δικαστική Επιτροπή.