Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Ένα βήμα… πριν από τη Football League η Καλαμάτα!!!

Ένα βήμα… πριν από τη Football League η Καλαμάτα και σίγουρα αυτό θα είναι μια πολύ θετική εξέλιξη στην όλη νέα πορεία της ομάδας, της οποίας οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί όπως πριν από λίγες ημέρες τους έθεσε ο νέος διοικητικός της ηγέτης Γ. Πρασσάς.

Όλα τα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου συγκλίνουν προς αυτή την κατεύθυνση αφού η ομάδα αλλάζει και ανεβαίνει επίπεδο και ίσως “καταπιεί” μια κατηγορία πολύ πιο γρήγορα, με ότι αυτό συνεπάγεται πάντως για τον αγωνιστικό-μεταγραφικό σχεδιασμό της “Μαύρης Θύελλας”.

Μέχρι τις 10 του μήνα θα κριθούν πολλά υπό την έννοια το ότι θα καθοριστεί το πλαίσιο του ποιες ομάδες θα δηλώνουν παρών στη νέα Football League με τον οικονομικό… βραχνά να είναι και ο μεγάλος τους προβληματισμός σε αυτό εγχείρημα.

H Καλαμάτα όμως άλλαξε όπως όλα δείχνουν οριστικά σελίδα και βαδίζει ξανά στα χνάρια της λαμπρής της ιστορίας και αυτό έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό πανελλαδικά.

Η οικονομική ευμάρεια και η σταθερότητα που προσφέρει η νέα διοίκηση προκαλεί αισιοδοξία πως από τις ανακατατάξεις θα ωφεληθεί η “Μαύρη Θύελλα” και θα συμμετέχει τη νέα αγωνιστική περίοδο σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει το sportime:

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Καραϊσαρλή από τον Κρόνο Αργυράδων και την αρνητική απάντηση που έδωσε ο Φώτης Τσουγγάρης την Πέμπτη(1/8) να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ, τα περιθώρια στενεύουν και οι ελπίδες για συμμετοχή του σωματείου στη Football League γίνονται… όνειρο απατηλό.

Την προσεχή Κυριακή (4/8), στις 11.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η εκλογική συνέλευση του ερασιτέχνη Κρόνου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αργυράδων, με την προοπτική να βρεθεί κάποιο άτομο που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στην Α1 ΕΠΣΚ.

Η Καλαμάτα είναι η δεύτερη επιλαχούσα μετά τη Νίκη Βόλου να καλύψει κάποιο κενό στην κατηγορία, από την στιγμή που ο Κρόνος Αργυράδων φαίνεται να μη δηλώνει συμμετοχή στην 3η τη τάξει κατηγορία.

Αν συμβεί αυτό, τότε η Νίκη Βόλου θα πάρει τη θέση του Ηρακλή και η Καλαμάτα τη θέση του Κρόνου.

Βέβαια, όλα αυτά τα ζητήματα θα απαιτήσουν ακόμη περισσότερο χρόνο και κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει το σίριαλ του καλοκαιριού.

Καθώς όσο δε βγαίνει η προκήρυξη, στην οποία θα αναγράφεται και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής, τότε άπαντες θα κάθονται σε … αναμμένα κάρβουνα και θα είναι όμηροι των κωμικοτραγικών καταστάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πάντως, η απουσία του Ηρακλή από τη συνάντηση της Football League επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά πως η θεσσαλονικιώτικη ΠΑΕ έχει κατεβάσει ρολά και απλώς δε λειτουργεί.