Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Έντονο μεσσηνιακό άρωμα στο «Ράλλυ των Θεών»- Νίκος Κερερές και Γιάννης Πλάγος «φωνάζουν» παρών στο Ράλλυ Ακρόπολις! (video)

Λιγότερο από 100 ημέρες απομένουν για το μεγαλύτερο ραντεβού του μηχανοκίνητου αθλητισμού! Το Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίος φέτος θα φιλοξενηθεί σε τρεις Περιφέρειες της χώρας μας από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου. Στην Αττική, με την εκκίνηση να δίδεται κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολις, κατόπιν στην Πελοπόννησο, με ειδικές διαδρομές στην Κορινθία, και μέσω της Στερεάς Ελλάδας θα κατευθυνθεί στη Λαμία, στην έδρα του αγώνα.

Η διοργάνωση έχει έντονο μεσσηνιακό άρωμα καθώς στο πλευρό του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και εκ των ανθρώπων που φροντίζουν για την σπουδαία αυτή διοργάνωση, βρίσκεται και ένας μεσσήνιος, ισχυρός άνδρας του motosport, ο Νίκος Κερερές. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Motorsport Greece δουλεύει σκληρά και αναμφίβολα θα βάλει το δικό του λιθαράκι για την επιτυχή διεξαγωγή του Ράλι Ακρόπολις που επέστρεψε στη χώρα μας μετά από πολλά χρόνια .

Ο Νίκος Κερερές έλκει την καταγωγή του από την περιοχή μας και ο ρόλος του στην επιτυχή υλοποίηση του αγώνα αλλά και στο μεγάλο στοίχημα η Ελλάδα όχι μόνο να μπει δυναμικά ξανά αλλά να παραμείνει στον παγκόσμιο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα είναι κομβικός.

Στην εκκίνηση του “Ράλλυ των Θεών” ο πολυνίκης οδηγός από τη Μεσσηνία Γιάννης Πλάγος

Το μεσσηνιακό στοιχείο όμως δεν περιορίζεται μόνο στο οργανωτικό κομμάτι αλλά εντοπίζεται και στο αγωνιστικό μέρος του αγώνα. Καθώς μεταξύ των οδηγών που θα βρεθούν στην εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις είναι ένας Μεσσήνιος. Ο λόγος για τον πολυνίκη Γιάννη Πλάγο η φήμη του οποίου προηγείται…

Ο Γιάννης Πλάγος έχει αγωνιστεί στον εθνικό μας αγώνα συνολικά τρεις φορές με τα χρώματα της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο ταχύτερος «cop» στον πλανήτη, εκ των κορυφαίων οδηγών αγώνων της χώρας μας, φιλοδοξεί αυτή τη φορά να σπάσει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ αγωνιζόμενος για τη νίκη!

Βεβαίως, επειδή μιλάμε για ένα άθλημα δαπανηρό, πολλά δεν μπορούσαν να γίνουν χωρίς τη στήριξη των χορηγών και όλων των «υποστηρικτών του». Στο πλευρό του Γιάννη Πλάγου βρίσκεται φέτος ένας σπουδαίος σύμμαχος, ένας ομογενής από την Αυστραλία χάρη στη χορηγία του οποίου ο έμπειρος οδηγός προέβη στην αγορά ενός ολοκαίνουργιου τελευταίας «γενιάς» αυτοκινήτου, με το οποίο φιλοδοξεί να σπάσει όλα τα κοντέρ!

Όσα είχε δηλώσει στην τηλεόραση BEST Πελοποννήσου πριν από λίγους μήνες ο Γιάννης Πλάγος, καλωσορίζοντας την ανάληψη διεξαγωγής του “Ράλλυ των Θεών”:

Σ.Τρ.