Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Έργα και παρεμβάσεις στην Κοινότητα των Αρφαρών – Ολοκληρώθηκε ο φωτισμός στο γήπεδο

Θέματα που απασχολούν την Κοινότητα Αρφαρών τέθηκαν επί τάπητος στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, σήμερα Παρασκευή 9 Απριλίου 2021. Στη σύσκεψη, συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρφαρών Αριστοτέλης Ματθαίος, το μέλος του Δ.Σ. της Κοινότητας Γιάννης Μπούρας και ο Πρόεδρος της ομάδας του Αστέρα Αρφαρών, Δημήτρης Σακκάς.

Ανάμεσα στα θέματα που εξετάστηκαν, έργα και παρεμβάσεις που σχετίζονται με την καθημερινότητα, καθώς και ο σχεδιασμός για έργα που έρχονται ως αιτήματα από την περιοχή, όπως η μελέτη για ανοιχτό προπονητικό κέντρο.

Ένα από τα έργα που ολοκληρώθηκε είναι ο φωτισμός στο γήπεδο Αρφαρών. Επίσης η πλαστικοποίηση των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ στο Γυμνάσιο – Λύκειο της περιοχής, ενώ ανάμεσα στις παρεμβάσεις που εξελίσσονται αφορούν στο αγροτικό οδικό δίκτυο.

Το επόμενο διάστημα στόχος είναι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που αφορούν στη λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού, ενώ τις επόμενες ημέρες θα εκκινήσουν εργασίες στο Κοιμητήριο Αρφαρών για συντηρήσεις και ανακατασκευή του οστεοφυλακίου.