Κυριακή
28
Απρίλιος
TOP

Έρχεται τηλεδιάσκεψη για preleague και Α2 Εθνική βολεϊ

Θέμα χρόνου είναι οι εξελίξεις για το μέλλον των υπολοίπων κατηγόριων στο βόλεϊ από την στιγμή που ξεκινά η volley league ανδρών ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και η volley league γυναικών.

Οι πληροφορίες λένε πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην ΕΟΠΕ και τα σωματεία που αγωνίζονται στην preleague ανδρών και γυναικών ώστε να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τον τρόπο επανεκκίνησης αλλά και το κομβικό θέμα των τεστ.
Κάτι αντίστοιχο ενδέχεται να γίνει το επόμενο διάστημα και στην Α2 Εθνική, όπου υπάρχει και συμμετοχή τριών πατρινών ομάδων.
Το βασικό θέμα βέβαια της συνάντησης θα είναι να κατατεθούν προτάσεις και αν υπάρχει η διάθεση από τα σωματεία να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα με ό,τι προβλήματα φέρει η χρονική επιμήκυνση που είναι δεδομένη λόγω covid-19.
Βεβαία το μεγαλύτερο ρόλο θα παίξουν η πορεία του ιού και οι συνθήκες που θα έχουν διαμορφωθεί τον επόμενο μήνα όμως η ΕΟΠΕ θέλει και την άποψη των σωματείων για να πάρει οριστικές αποφάσεις.
Η ΕΣΠΕΠ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ
Σε ό,τι αφορά τα πιο δικά μας, δηλαδή τα πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής ανδρών-γυναικών που διεξάγονται υπό την σκέπη της ΕΣΠΕΠ, όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με την pre league και την Α2 Εθνική.
Πάντως οι άνθρωποι της ΕΣΕΠ λένε πως θα εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια για να επαναρχίσουν και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα μέχρι τον Ιούνιο.
Εξελίξεις θα πρέπει να περιμένουν τον Φεβρουάριο όταν θα είναι και πιο ξεκάθαρη η εικόνα.

πηγη