Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Έτσι θα πορευτεί ο Παναγιώτης Νίκας – Μια προς μια οι προτεραιότητές του

Έδωσε το στίγμα του και ιεράρχησε τα θέματα πάνω στα οποία θα δρομολογήσει τη νέα πολιτική στην Πελοπόννησο ο Παναγιώτης Νίκας.

Σε συνέντευξη τύπου στην Τρίπολη – την πρώτη του ως Περιφερειάρχης – αφού στάθηκε στα κρίσιμα σημεία που χρονικά καλείται να αντιμετωπίσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του κι αυτά είναι μεταφορά μαθητών και κατάσταση ρεμάτων, στην συνέχεια φρόντισε να κεντρίσει το ενδιαφέρον τουλάχιστον πιστός στα όσα προεκλογικά έλεγε για έλεγχο μέχρι κάτω, στο τι παραλαμβάνει στην Περιφέρεια.

Παρά τα… εμπόδια στην όλη φάση της ενημέρωσης μπαίνει μέσα εταιρεία διεθνούς κύρους προκειμένου ο ίδιος όπως σημείωσε να μην παραλάβει… λευκή επιταγή και να στέκεται στην ευχή όλα να είναι καλά… σε αυτή την “ασυνήθη κατάσταση” όπως την σημείωσε.

Άλλο σημείο πως η Περιφέρεια… μαζεύεται και το πάρε – δώσε με τα ενοίκια που έφθανε τα 1,8 εκατ. ευρώ το χρόνο!!! επιχειρείται να τελειώσει με την συγκέντρωση όλων των υπηρεσιών και την αξιοποίηση των κτηρίων των στρατοπέδων ως νέων διοικητικών κέντρων.

Επίσης, η επαναφορά της λέξης συνεργασία που είχε… εγκαταλειφθεί στο παρελθόν μεταξύ των παρατάξεων με τον ίδιο να τονίζει πως είναι ανοιχτός με όλους να συνεργαστεί εκτός από 3-4.

Και τέλος η υπόθεση έργα που “πονάει” η Πελοπόννησος, τα έργα και οι πόροι. Απεντάξεις και εντάξεις νέων έργων και μεγάλα και αναγκαία.