Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Στα μεγάλα σαλόνια επιστρέφει η Μαύρη Θύελλα! Live από την τηλεόραση BEST

H σπουδαία στιγμή της στέψης έφθασε… Οι πρωταθλητές της “Μαύρης Θύελλας” σήμερα ολοκληρώνουν την προσπάθειά τους σε ένα πρωτάθλημα εντελώς διαφορετικό, αλλά εξίσου απαιτητικό και δίχως φιλάθλους.

Η σημερινή αυλαία πέφτει εντός έδρας, με τελευταίο αντίπαλο τον Ιάλυσο στις 5 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο της Καλαμάτας, με στόχο βεβαίως την κατάκτηση της νίκης. Στην αποστολή που έχει επιλέξει ο Νίκος Αναστόπουλος βρίσκονται όλοι οι παίκτες πλην του τιμωρημένου Μπακαγιόκο και του Καραχάλιου.


Μετά το πέρας του αγώνα και βεβαίως των απαραίτητων πανηγυρισμών, ακολουθεί η στιγμή της απονομής, η οποία θα γίνει από τον πρόεδρο της διοργανώτριας Ένωσης Super League II και Football League Λεωνίδα Λεουτσάκου!

Η στιγμή αυτή θα σημάνει και επίσημα την επιστροφή της ιστορικής “Μαύρης Θύελλας” μετά από έντεκα χρόνια στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια.

Την σημερινή αναμέτρηση που ξεκινά στις 17.00 θα μεταδώσει live η τηλεόραση BEST και το ERTSPORTS δίδοντας έτσι την ευκαιρία στους φιλάθλους των δυο ομάδων να παρακολουθήσουν των αγώνα και στους ανά τον κόσμο φανατικούς φίλους της “Καλαμάτας” να δουν την μεγάλη στιγμή… την ώρα της στέψης των πρωταθλητών…

Το πρόγραμμα της σημερινής φιέστας

17.00  Αγώνας πρωταθλήματος Καλαμάτα – Ιάλυσος

19.00-19.30 Τρίτο ημίχρονο και συνεντεύξεις.

19.30- 20.30  Απονομή κυπέλλου και μεταλλίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον πρόεδρο της Φούτμπολ Λιγκ κ. Λεουτσάκο.

20.30- 21.30  Αναχώρηση της ομάδας από το Στάδιο με ανοιχτό λεωφορείο. Γύρος της πόλης. Άφιξη στα γραφεία της ΠΑΕ.

21.30-22.30  Διοίκηση τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές. Πανηγυρική ατμόσφαιρα. Ρίψη βεγγαλικών.

22.30  Δείπνο στο Horizon blue hotel.

Παρόντες Διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές με τις οικογένειες τους.

Ανακοίνωση της Αθλητικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μεσσηνίας

“Η Αθλητική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μεσσηνίας θέλει να συγχαρεί την ΠΑΕ Καλαμάτα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Football League και της ανόδου στη Superleague 2.
Η επιστροφή της μεγάλης ομάδας του νομού μας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, αποτελεί ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και φυσικά τους ποδοσφαιριστές.
Ειδική αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στον μοναδικό φίλαθλο κόσμο της Μεσσηνίας, ο οποίος παρά την πανδημία, στάθηκε δίπλα στην ομάδα με απίστευτο τρόπο.
Ευχόμαστε στην ομάδα της Μαύρης Θύελλας να επιστρέψει στη φυσική της θέση, την Superleague το ταχύτερο δυνατό.
Ως αθλητική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μεσσηνίας, αποτελεί δέσμευση μας η προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας της Καλαμάτας, καθώς και όλων των ομάδων του νόμου που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες σε όλα τα σπορ, μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον, που θα υπερασπίζεται τα ιδανικά του αθλητισμού.”