TOP

Αγαπημένε μου Θόδωρε οι εκλογές τέλειωσαν, δεν το κατάλαβες;

Αφού θέλω να σε συγχαρώ προσωπικά για το μεγάλο σου αγώνα που έκανες για να στηθεί το μνημείο των εκτελεσθέντων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, τα αποκαλυπτήρια του οποίου έγιναν σήμερα, και για τον πολύ ωραίο λόγο τον οποίο έβγαλες, θέλω να σου επισημάνω και να σου υπενθυμίσω για ακόμα μια φορά ότι οι εκλογές τελείωσαν. Περιφερειάρχης είναι ο Παναγιώτης Νίκας και Δήμαρχος Καλαμάτας είναι ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Όσο και αν αυτό δεν θέλουν να το χωνέψουν μερικοί.

Και για αυτό το λόγο τουλάχιστον εμάς που είναι η δουλειά μας, είναι τελείως άστοχο και επικίνδυνο να συντηρούμε τη διχόνοια που κάποιους τους τρέφει για να είναι στην επικαιρότητα.

Θεωρώ άστοχο και μεγάλη παράλειψη από έναν έμπειρο δημοσιογράφο, σαν και εσένα που έχω πάρει πολλά, στην προσφώνησή σου να ξεχάσεις να αναφέρεις τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο αλλά και τον εκπρόσωπο της Βουλής βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλο την ώρα που ανέφερες με στόμφο κάποιον ο οποίος αποτελεί παρελθόν, ο οποίος πήγε και κάθισε στις πρώτες θέσεις αφαιρώντας αυτό το δικαίωμα από τον εκλεγμένο βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτο Χρυσομάλλη ο οποίος κάθισε στην τρίτη σειρά.

Τέλος σου ξαναυπενθυμίζω αγαπημένε Θόδωρε, ότι όσες προβοκάτσιες και να γίνουν από κάποιους, όσους θιάσους και φωτογράφους να συνεχίσουν να κουβαλάνε  και όσα τσιτσιρίσματα και κραυγές να υπάρξουν από άλλους «γνωστούς» πλέον στο πανελλήνιο, οι ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ και οι πολίτες ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ.

Νίκος Μπελογιάννης

Υ.Γ.1: Κοίτα μην δικαιώσεις τον ντιπ διότι πολλοί λένε ότι το σημερινό το “έστησες” εσύ. Την αγάπη μου, καλές γιορτές και υγεία σε όλους.

Υ.Γ.2: Οφείλω να ομολογήσω ότι την παράσταση σήμερα την έκλεψε αυτή η εμφάνιση.