Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Αγγ. Μαντά: «Τα αποτελέσματα αλλάζουν από Κυριακή σε Κυριακή. Στόχος η νίκη με Βραχνέϊκα»

Τις ευμετάβλητες ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί στο μίνι πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής σχολιάζει μιλώντας στο best-tv.gr η β΄ γενικός αρχηγός του Πάμισου Μεσσήνης, Αγγελική Μαντά η οποία τονίζει πως κανένα παιχνίδι και κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος.

«Όλα τα παιχνίδια τα είδαμε με σοβαρότητα. Τώρα όμως στενεύουν σιγά σιγά τα περιθώρια. Και το παιχνίδι με την Αχαϊκή το είδαμε σοβαρά, δεν έχουμε παράπονα από τις επιδόσεις των αθλητών, έπαιξαν πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά το γκολ έπεσε η ψυχολογία. Όλα τα ματς είναι τέτοια, ψυχολογίας!»

 

Στόχος η νίκη με Βραχνέϊκα

Το Κυριακάτικο παιχνίδι με τα Βραχνέϊκα είναι σημαντικό για την ομάδα του Πάμισου Μεσσήνης που καλείται να … μαζέψει τις απώλειες που έ3ρχεται από μια ισοπαλία με Ληξούρι και δυο ήττες από Παναιγιάλειο και Αχαϊκή.

«Ο στόχος μας παραμένει ίδιος η παραμονή και δεν θα τον εγκαταλείψουμε» υπογραμμίζει η κα Μαντά και συνεχίζει: «Πάμε κι αυτή την Κυριακή για τη νίκη κόντρα στα Βραχνέϊκα. Αυτό το παιχνίδι είναι για εμάς είναι βασικό.»

»Τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο και έτσι όπως είναι οι ομάδες δεν υπάρχουν εκείνες που θα λέγαμε πως είναι φαβορί για άνοδο ή εκείνες που θα υποβιβαστούν.

»Κερδίσαμε Ναύπακτο τη και όχι το Ληξούρι!  Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, για όλες τις ομάδες. Τα αποτελέσματα αλλάζουν από Κυριακή σε Κυριακή σε ένα πρωτάθλημα που δεν έπρεπε να γίνει καν!

Στα αγωνιστικά, ο Πάνος Παπαγιαννόπουλος που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Αχαϊκή, ξεκινά πάλι προπονήσεις από την Τρίτη και όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα που μεσολαβεί εκτός έδρας την Τετάρτη ματς με το Διαβολίτσι (26/5, 17:00), αλλά θα είναι έτοιμος για την επόμενη Κυριακή.

Στο γήπεδο Μελιγαλά θα διαιτητεύσει την Κυριακή (23/5, 17:00) ο Γρηγόρης Ρηγόπουλος από την Ηλεία με βοηθούς τους Γιάννη Καραλή και Δημήτριο Κόρδα.