Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Αδιανόητη ΤΡΑΓΩΔΙΑ και ΘΡΗΝΟΣ! Δύο νεαροί νεκροί σε τροχαίο κοντά στον Αγ. Κωνσταντίνο (pics)

Δεν υπάρχουν λόγια, Θεέ μου, για να περιγράψει κανείς την αδιανόητη τραγωδία που συνέβη απόψε με τη Μεσσηνία να θρηνεί δύο νέα παλικάρια. Ένα θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Καλαμάτα-Τρίπολη έρχεται να αφήσει αβάσταχτη οδύνη, ατελείωτο πόνο κι έναν ανείπωτο θρήνο από τον άδικο χαμό δύο νεαρών παιδιών από την Άνω Μεσσηνία. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τον Αγ. Κωνσταντίνο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν να εκτρέπεται της πορείας του, να προσκρούει σε δέντρο και η κατάληξη να είναι μοιραία με οδηγό και συνεπιβάτη να τραυματίζονται θανάσιμα.

Ανάρτηση του Εθνικού Μελιγαλά

Α.Ο.Εθνικός Μελιγαλά / Ethnikos Meligala FC

“Δεν υπάρχουν λόγια, δυο παιδιά δικά μας , δυο παιδιά που μεγάλωσαν στην ακαδημία μας, έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή μετά από τροχαίο. Οι προπονήσεις της Ακαδημίας μας αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή τους και να δώσει κουράγιο στις οικογένειες τους. Κρίμα, κρίμα, κρίμα…”

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα

Την απώλεια τους θρηνεί η αθλητική οικογένεια της Μεσσηνίας:

Α.Σ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ

“Όλη η οικογένεια του Α.Σ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ πενθεί για την απώλεια δύο νέων οι οποίοι είχαν αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας καθώς χθες το βράδυ έχασαν την ζωή τους μετά από τροχαίο…
Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες τους και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει”
H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Χθες (25.5.2021) το βράδυ, στο 21ο χιλιόμετρο Καλαμάτας -Τρίπολης, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός και επέβαινε 20χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερά αντικείμενα (ελαιόδενδρο και τοιχίο οικίας), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και του συνοδηγού. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.