Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Αλειφέρη για όλα… Τι είπε για τον τουρισμό και τις προσδοκίες, τη ΜΠΕ για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος, τις μελέτες αλλά και τις… μειοψηφίες (video)

Για μια σειρά από ζητήματα μίλησε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η Ελένη Αλειφέρη. Η αντιδήμαρχος Καλαμάτας αρχικά εστίασε στα όσα υπάρχουν ως προσδοκίες για την όποια… τουριστική πραγματικότητα ανοίγεται μπροστά μας, τονίζοντας πως κρίσιμο είναι να εφαρμοστούν όσα προβλέπεται σε επίπεδο μέτρων και ελέγχων.

Αναφερόμενη ειδικά και στα όσα επέρχονται με τις πτήσεις στο Αεροδρόμιο η κα Αλειφέρη στάθηκε ιδιαίτερα στις υποδομές. Πρώτο θέμα στην ατζέντα ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος εκεί όπου ανέλυσε την πρόταση της δημοτικής αρχής και τόνισε πως αυτή η πρόταση ήταν και ρεαλιστική και διεκδικείται να προωθηθεί σημειώνοντας πως είναι σημαντική για τα συμφέροντα του δήμου Καλαμάτας, με βάση τα όσα προτείνει η ΜΠΕ.

Παράλληλα, μίλησε και για τα υπόλοιπα ζητήματα με τις μελέτες και της πολεοδομήσεις στεκόμενη ιδιαίτερα στα όσα προβλέπει το ΓΠΣ. Δεν παρέλειψε σε διάφορα σημεία να σταθεί επικριτικά προς τις μειοψηφίες κάνοντας λόγο για υβριστικές αναφορές…