Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Αλεκ Μπάλντουιν και Τζιμ Κάρεϊ μεταμφιέζονται και ξαναπαίζουν το debate Τραμπ – Μπάιντεν – Ο,τι πιο αστείο (video)

Το πρώτο ντιμπέιτ μεταξύ Τραμπ και Μπάιντεν άνοιξε το ολοκαίνουριο επεισόδιο του SNL το βράδυ του Σαββάτου, με έναν αγνώριστο Τζιμ Κάρεϊ στο ρόλο του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Η μακροβιότερη σατιρική εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο υποψηφίους για την προεδρία των ΗΠΑ, το οποίο σημαδεύτηκε από απαράδεκτους χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν και επίπεδο πεζοδρομίου την εβδομάδα που μας πέρασε.

Φυσικά τον Ντόναλντ Τραμπ ανέλαβε για μια ακόμη φορά ο Άλεκ Μπάλντουιν, που έχει κάνει την περσόνα του Αμερικανού προέδρου δεύτερη φύση του. Οι φανατικοί του SNL ανέμεναν ωστόσο με ανυπομονησία τον Τζιμ Κάρεϊ, που μπήκε στο σκετς υποδυόμενος τον Τζο Μπάιντεν. Η μεταμόρφωση του ηθοποιού ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, ενώ και η ερμηνεία του δέχτηκε κατά κύριο λόγο θετικές κριτικές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φυσικά το βιντεοσκοπημένο σκετσάκι του SNL με το οποίο άνοιξε η εκπομπή το βράδυ του Σαββάτου δεν θα άφηνε στο απυρόβλητο τον δημοσιογράφο του Fox που συντόνισε το ντιμπέιτ με τα γνωστά δραματικά αποτελέσματα. «Καλησπέρα είμαι ο συντονιστής Κρις Γουάλας και πιστεύω πως θα κάνω μια πάρα πολύ καλή δουλειά απόψε» ακούγεται να λέει ο ηθοποιός Μπελ Μπέκετ, με το κοινό να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Από τα πρώτα λεπτά του ντιμπέιτ, οι υπεύθυνοι του SNL καυτηρίασαν τις δηλώσεις Τραμπ όλο αυτό το διάστημα, τόσο αναφορικά με την χρήση μάσκας για τον κορωνοϊό, όσο όμως και σχετικά με την επιμονή του να μην δημοσιοποιεί τα φορολογικά του στοιχεία.

Αν και η σάτιρα πριμοδοτούσε εμφανώς τον Τζο Μπάιντεν, το τηλεοπτικό πρόγραμμα προσπάθησε τουλάχιστον να μην αγιοποιήσει τον Δημοκρατικό υποψήφιο, ενώ ο Τζιμ Κάρεϊ ήταν πραγματικά απολαυστικός στον ρόλο του.

Το κομμάτι που ξεχώρισε ήταν εκείνο, στο οποίο ο Τζιμ Κάρεϊ «πάγωσε» τον Ντόναλντ Τραμπ παντώτας το pause στο τηλεκοντρόλ του και σημειώνοντας: «Πιστεύω στην επιστήμη και το κάρμα. Φανταστείτε η επιστήμη και το κάρμα να ένωναν τις δυνάμεις ώστε να μας στείλουν ένα μήνυμα για το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει αυτός ο ιός» δήλωσε με νόημα, αφότου ανακοινώθηκε πως ο Ντόναλντ Τραμπ διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και πρόσθεσε: «Δεν λέω ότι θέλω να συμβεί, αλλά φανταστείτε αν συνέβαινε».

Πηγή: iefimerida.gr