Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Ανακοίνωσε 12 νέους υποψήφιους η Παναγιώτα Γεωργακοπούλου

Η υποψήφια Δήμαρχος κα Γεωργακοπούλου ανακοίνωσε νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΧΑΛΙΑΣ».

Όπως σημείωσε πρώτα από όλα νιώθω και πάλι την ανάγκη και υποχρέωση να πω, για άλλη μια φορά, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους 127 υποψηφίους του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΧΑΛΙΑΣ με τους οποίους πορευτήκαμε μαζί στις αυτοδιοικητικές εκλογές το 2014 και μας τίμησαν με την ψήφο τους πλέον του 48% των πολιτών του Δήμου Οιχαλίας.  Ένα ακόμα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το γεγονός ότι πλέον του 90% αυτών των υποψηφίων παρέμειναν και παραμένουν ενεργά κοντά στις θέσεις του συνδυασμού μας, έχοντας ως γνώμονα την ανάπτυξη του Δήμου Οιχαλίας.

Όπως τόνισε η κυρία Γεωργακοπούλου, όλοι οι υποψήφιοι/ες του συνδυασμού της είναι, αποδεδειγμένα, ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας με διάθεση για προσφορά και δουλειά στο τόπο.

Αυτοί είναι οι

  1. Τσάλτας Ιωάννης (Υπαξ. Πολεμικής Αεροπορίας – Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Οιχαλίας)
  2. Νικητόπουλος Δημήτριος (Υπάλληλος ΔΕΗ)
  3. Βλάχος Δημοσθένης (Ιδιωτικός Υπάλληλος)
  4. Αντωνόπουλος Ιωάννης (Ελεύθερος Επαγγελματίας – Γυμναστής)
  5. Ανδρούτσου – Γιαννοπούλου Αμαλία (Ελεύθερος Επαγγελματίας)
  6. Καραντζιάς Ευστάθιος (Ιδιωτικός Υπάλληλος)
  7. Κατσιώλης Αθανάσιος (Ιδιοκτήτης Ταξί)
  8. Φούτση Σταυρούλα (Ιδιωτικός Υπάλληλος)
  9. Τσιαμούλη Σοφία (Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων – Μάρκετινγκ)
  10. Θανόπουλος Ιωάννης (Ελεύθερος Επαγγελματίας – τέως Πρόεδρος Τ.Κ. Σκάλας)
  11. Αντωνακοπούλου Βασιλική του Δημητρίου (Ιδιωτικός Υπάλληλος)
  12. Γυπατίδης Σοφιανός (Υπάλληλος Περιφέρειας Πελοποννήσου – Απόφοιτος Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Τελειόφοιτος Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση & Τοπική Αυτοδιοίκηση – πρώην Ειδικός Συνεργάτης πρώην Δ. Μελιγαλά και Δήμου Οιχαλίας – πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Οιχαλίας).

Στη διάθεση της υποψήφιας Δημάρχου κας Γεωργακοπούλου προκειμένου να συμμετέχουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό της είναι και οι 19 που είχαν συμμετάσχει στην από 9-2-2019 δήλωση στήριξης της υποψηφιότητά της.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και άλλοι υποψήφιοι.