Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Ανακοινώσεις που καθυστερούν, προσδοκίες… τρέφουν

Με τον κουτσοφλέβαρο να… τρέχει και τις κάλπες να πλησιάζουν, η Νέα Δημοκρατία και παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που προέρχονταν από επίσημες διαρροές του κόμματος, εξακολουθεί να μην ανακοινώνει τα άτομα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά της ανά την επικράτεια. Η καθυστέρηση αυτή μάλιστα, εξακολουθεί και τρέφει… προσδοκίες, δημιουργεί ελπίδες αλλά και δημιουργεί ζητήματα που πιθανότατα ο κομματικός μηχανισμός θα κληθεί να αντιμετωπίσει όταν οι «κομμένοι» από τα ψηφοδέλτια εκφράσουν -άγνωστο πως- την απογοήτευσή τους, την ώρα που μπροστά υπάρχουν σημαντικές εκλογικές αναμετρήσεις τόσο κεντρικά όσο και τοπικά.

Σε ότι δε αφορά τη Μεσσηνία, η κατάσταση είναι μπερδεμένα ξεκάθαρη, καθώς οι εμφανιζόμενοι ως «σίγουροι» και με διαβεβαιώσεις από το κόμμα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα άτομα που χωρούν στο ψηφοδέλτιο.

Εκτός και οι «κομμένοι» την επόμενη ημέρα -κι εφόσον οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιωθούν- λάβουν – αναμένουν ως αντίδωρο μία θέση στην κρατική μηχανή, κι όλα… καλά!

Όπως κι αν έχει, Κυριακή κοντή γιορτή, που λέει κι ο λαός…

Του Κώστα Β. Τσερεντζούλια

Υ.Γ.: Τέσσερα μέχρι στιγμής τα «γαλάζια» πολιτικά γραφεία που λειτουργούν. Αυτά του Αντώνη Σαμαρά, του Γιάννη Λαμπρόπουλου και των Περικλή Μαντά και Μίλτου Χρυσομάλλη. Α, κι αυτό της ΝΟΔΕ…