TOP

Ανταγωνιστικές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Α/Θ για Αθανασουλάκη και Μπάκα του Άργη

Στο Άστρος της Κυνουρίας, βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο οι κολυμβητές του Άργη Καλαμάτας,  Αναστάσης Αθανασουλάκης και Νίκος Μπάκας, όπου συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανοικτής θάλασσας.

Το πρωτάθλημα συγκέντρωσε 116 συμμετοχές και ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικό. Όπως ανταγωνιστικές ήταν και οι εμφανίσεις των νεαρών καλαματιανών κολυμβητών.

Στην τρίτη συνεχόμενη παρουσία του στον σχετικά πρόσφατο θεσμό της ΚΟΕ, o Αναστάσης Αθανασουλάκης “κυνήγησε” σε έναν πολύ δυνατό αγώνα τακτικής την προνομιούχο 3η θέση που δίνει πριμ πρόσβασης στα Ελληνικά ΑΕΙ. Αρκέστηκε ωστόσο στην 5η θέση κολυμπώντας στα 7,5κμ εφήβων με 1 ώρα 35′. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι ο Αθανασουλάκης ήταν 7ος στο αγώνισμα των 7500μ εφήβων.

Ο Νίκος Μπάκας  στην πρώτη του συμμετοχή στα 5000μ παίδων, φέτος, επιδίωξε μια θέση στην πρώτη 8άδα. Ο νεαρός κολυμβητής τερμάτισε στη 10η θέση με 1 ώρα 09′.

Έναρξη προετοιμασίας

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα κολυμβητική σεζόν για την αγωνιστική και προαγωνιστική κατηγορία της ΠΑΕ Άργης, στο δημοτικό κολυμβητήριο.

Πολύς κόσμος γράφτηκε στα προγράμματα των ακαδημιών του συλλόγου για τα οποία πληροφορίες δίδονται στον χώρο του κολυμβητηρίου, στη γραμματεία του ΑΡΓΗ, κατά τις ώρες 16:00- 19:00.