Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Αντιπρύτανης ΑΠΘ: «Ο κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος – Έχει βρεθεί το εμβόλιο» (video)

Ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ Ανδρέας Γιαννακουδάκης προέβη σε μια αδιανόητη δήλωση πως ο κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος και υπάρχει εμβόλιο από πριν. Την πεποίθησή του πως ο νέος κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος και μάλιστα, υπάρχει εμβόλιο από πριν την εξάπλωσή του και η ανακοίνωσή του θα εξαρτηθεί από τους λόγους σκοπιμότητας, εξέφρασε ο αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Γιαννακουδάκης.

https://www.youtube.com/watch?v=x2_UHyrzYbE

Ο αντιπρύτανης … πιστεύει πως έχει ανακαλυφθεί ήδη εμβόλιο, από πριν την εξάπλωσή του, και απλά δεν το ανακοινώνουν για λόγους σκοπιμότητας.
Μιλώντας στην εκπομπή «Τα Λόγια της Πόλης», στην TV100 δήλωσε ο αντιπρύτανης με απίστευτο τρόπο χαρακτηριστικά: «Μπορώ να υποθέσω ότι και το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει δηλαδή αυτή την στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί η ανακάλυψή του ή πότε θα διατεθεί εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας».

«Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε αυτό τον ιό δεν είναι η επικινδυνότητά του, αλλά είναι η ικανότητά του να διαδίδεται. Όλα τα μέτρα μικρό αποτέλεσμα μπορεί να έχουν», συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακουδάκης.

Δείτε όσα είπε για τον κορωνοϊό στο βίντεο:
Επισήμανε επίσης ότι δεν χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε…

Πηγή: iefimerida.gr