TOP

ΑΟ Καλαμάτα 80: «Ουδεμία ενόχληση έχουμε δεχθεί από τη διοίκηση του ΑΟΝΣ Μίλων για τον Άρη Χανδρινό»

Σε δημοσίευμα του του fosonline.gr που επιμελείται ο Στέφανος Λεμονίδης και φέρει τον τίτλο «Τα ρόστερ της Volley League ανδρών» παρουσιάζεται ένα …παράδοξο! Στο ρόστερ του Μίλωνα υπολογίζεται και ο νεαρός λίμπερο της «Καλαμάτας 80» Άρης Χανδρινός μαζί με τον Άκη Δαρίδη. (https://www.fosonline.gr/volleyball/a-andron/article/102307/ta-roster-tis-volley-league-andron?fbclid=IwAR2gMZxcwQKqFV8PgW32ln6l_wRn04x4qQkOypZIMVPZlBWwXwA2I9Fv70w)

Που το παράδοξο; Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του καλαματιανού συλλόγου ουδέποτε υπήρξε όχληση από πλευράς Μίλωνα για την απόκτηση του νεαρού αθλητή. Τουτέστιν ο νεαρός πετοσφαιριστής διατηρεί ενεργό δελτίο στον «ΑΟ Καλαμάτα 80» και υπολογίζεται κανονικά στη φαρέτρα του Παναγιώτη Ντάκουρη …εκτός κι αν η ομάδα του Μίλωνα καταθέσει τελικά πρόταση.

Ιδού όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Σχετικά με τις πληροφορίες που αναφέρονται στο κάτωθι δημοσίευμα του fosonline.gr, η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει ότι ο αθλητής Αριστείδης Χανδρινός ανήκει στο δυναμικό του συλλόγου μας και ουδεμία ενόχληση έχουμε δεχθεί από τη διοίκηση του ΑΟΝΣ Μίλων για την παραχώρηση του.»

Στα λοιπά αγωνιστικά, η διοίκηση ανακοίνωσε «ότι και τη νέα σαιζόν θα αγωνιστεί για λογαριασμό της ανδρικής μας ομάδας ο Νίκος Μπιρμπίλης! Ο 18χρονος Νίκος που έχει ξεκινήσει το βόλεϊ από τις ακαδημίες μας, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού και έχει ύψος 194! Έχει ήδη διακριθεί με τα αναπτυξιακά μας τμήματα κερδίζοντας ατομικες διακρίσεις, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο εξέπληξε θετικά με τις εμφανίσεις του αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον! Ευχόμαστε στο @nikos_mpirmpilis μια σαιζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες! »

Παράλληλα προαγωγή στην ανδρική ομάδα πήρε ο Βενιαμίν” νεαρός Στέφανος Ξεροβάσιλας. Η προ ημερών ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: « Στην ανδρική μας ομάδα και για την επόμενη σαιζόν θα συμμετέχει ο νεαρός Στέφανος Ξεροβάσιλας! Ο “Βενιαμίν” του ρόστερ μας που ειναι γεννημένος μόλις το 2005, αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και έχει ύψος 193, έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της ομάδας μας, και ήδη βρίσκεται στις κλήσεις των ομοσπονδιακών εκλεκτόρων των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων. Ευχόμαστε στον @xerovasilas_ μια σαιζον γεμάτη υγεία και αθλητικές αλλά και ακαδημαϊκές επιτυχίες!»

#GoWolves #PreleagueMen