Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Απόδραση… για τον Σάββα Πούμπουρα στη μαγική Μεσσηνία και τη γραφική Λακωνική Μάνη

Σε ρόλο ταξιδιώτη… ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός, Σάββας Πούμπουρας αυτή την περίοδο εξερευνά τα μέρη τα δικά μας! Λακωνική Μάνη, Καρδαμύλη και Αρχοντικό Αβίας οι προορισμοί που επισκέφθηκε στο πλαίσιο ολιγοήμερων διακοπών(;) και, ίσως, των πρώτων μετά-covid εξορμήσεών του!

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός κάνοντας ένα break ταξιδεύει στους τέσσερις τροχούς και καθώς φαίνεται επισκέπτεται σημεία αναφοράς και φυσικά τις ξακουστές παραλίες της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Αιχμαλωτίζοντας μάλιστα τις ομορφιές που συνάντησε με τον φωτογραφικό του φακό και δίνοντας μια… μικρή γεύση μόνο στους φαν που τον παρακολουθούν στα social media.

Από τη μια, για μερικές χαλαρές στιγμές μακριά από την απαιτητική καθημερινότητα κι από την άλλη σε ένα κυνήγι έμπνευσης, πιθανόν, για τα νέα του project. Ποιος ξέρει ίσως βρει αυτό που αναζητά… στην μαγευτική Μεσσηνία και την γραφική Μάνη! Η περιοχή μας άλλωστε έχει εμπνεύσει μεγάλους και ξακουστούς ποιητές, συγγραφείς και καλλιτέχνες και της σύγχρονης εποχής, αποτελώντας το σημείο αναφοράς για σπουδαία έργα και δουλειές που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στο καλλιτεχνικό στερέωμα…

Όπως και νά ’χει ο Σάββας Πούμπουρας απολαμβάνει τις ομορφιές τους τόπου μας με ένα λευκό καπέλο και γεμάτος χαμόγελα!

Η… ιστορία του Σάββα

Για όσους δεν θυμούνται “από πού… κρατάει η καλλιτεχνικήτου σκούφια”, ο Σάββας έγινε γνωστός χάρη σε μια διαφήμιση από τα ξένα… συνδέοντας το όνομά του με έναν καφέ και φυσικά το ποδόσφαιρο!