TOP

Από δήμαρχος τώρα και… αντιδήμαρχος ο Νίκας – Για προσωπικούς λόγους λέει… πως παραιτήθηκε ο Δημόπουλος

Αποδεκτή έγινε από το Δήμαρχο Καλαμάτας η παραίτηση του Δημήτρη Δημόπουλου από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου του Δήμου Καλαμάτας. Το κείμενο της παραίτησης έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου Υποδομών του Δήμου Καλαμάτας και τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, για προσωπικούς – επαγγελματικούς λόγους. Ως ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός και λόγω της αύξησης των απαιτήσεων της εργασίας μου, δεν μου είναι πλέον δυνατόν να διαχειρίζομαι τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, με την επάρκεια και την αποτελεσματικότητα που απαιτεί μια τόσο σημαντική θέση. Παρακαλώ η παραίτησή μου να γίνει αποδεκτή.

Με σεβασμό,

Δημήτρης Γ. Δημόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος».

Ο Π. Νίκας, σε δηλώσεις του, εξέφρασε τη λύπη του για την παραίτηση του κ. Δημόπουλου, ενός από τους καλύτερους Δημοτικούς Συμβούλους, μαζί με τη βεβαιότητα ότι πολύ σύντομα θα αναλάβει και πάλι υπεύθυνη θέση για την προώθηση των θεμάτων του Δήμου. Προς το παρόν, τα καθήκοντα του παραιτηθέντος Αντιδημάρχου ασκεί ο Δήμαρχος.