Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Από Περιφερειάρχης και… μισο-αντιπεριφερειάρχης ο Τατούλης

Παρ’ ολίγον… θυρωρός σήμερα το πρωί ο Πέτρος Τατούλης στην Π.Ε. Μεσσηνίας που από το πρωί έπιασε “στασίδι” στο “νέο του πόστο” προκειμένου ασκήσει και τις “νέες” του αρμοδιότητες που αφαίρεσε από την Ελένη Αλειφέρη – όσες τουλάχιστον μπορούσε από εκείνες που είχε εκχωρήσει.

Αυτή η κίνηση άλλωστε έχει προκαλέσει ποικίλους σχολιασμούς και ερωτήματα καθώς φανερώθηκε πως την είχε αποφασίσει από την περασμένη εβδομάδα πριν ακόμη εξελιχθούν συνεδριάσεις και τα όργανα της παράταξής του.

Έτσι, από το πρωί και… επίσημα είναι και… μισο-αντιπεριφερειάρχης νομού, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να ασκήσει περαιτέρω πίεση στην κα Αλειφέρη εξωθώντας την σε παραίτηση, με την απάντηση της να αναμένεται σήμερα και να αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στον 4ο όροφο του Διοικητηρίου.

Απομένει να εξελιχθεί η “μάχη” με τα γραφεία και όπως φαίνεται το “σόου” συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, την ώρα που το θρίλερ με τους “κοριούς” αναζητά απαντήσεις και περιμένει την εξέλιξη της έρευνας στην οποία έχουν προχωρήσει οι αρμόδιες αρχές.