Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Αρχίζουν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής της “Μαύρης Θύελλας” – Προπονήσεις από Δευτέρα για την ομάδα Νέων

Αρχές τις εβδομάδας αρχίζουν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής και στην ομάδα νέων της “Μαύρης Θύελλας”.

“Ελάτε να αναδείξουμε τους νέους Πρωταθλητές!” Αρχίζουν οι εγγραφές νεαρών αθλητών από τη Δευτέρα 3/8/2020. Οι εγραφές  θα γίνονται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας της “Καλαμάτας”, στην οδό Φραντζή 14 από 9:00 – 15:00.

“Παρακαλούνται οι γονείς τόσο των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στην “Καλαμάτα”, όσο και των νέων μελών της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας, να έρθουν ώστε να ενημερωθούν για το νέο πλάνο των τμημάτων υποδομής, τους προπονητές αλλά και να υποβάλλουν όποια απορία υπάρχει. 
 Τα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας μας χωρίζονται σε:
•    Κ14:  Από 2007 έως 2008
•    Κ12: Από 2009 έως 2010
•    Κ10: Από 2011 έως 2012
•    Κ8 Από 2013 έως 2015″

Προπονήσεις από Δευτέρα για την ομάδα Νέων

Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, η έναρξη των προπονήσεων για την ομάδα των νέων θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

“Σημαντικά ενισχυμένη αναμένεται η ομάδα μας, μετά την προσθήκη αρκετών Μεσσήνιων παικτών, οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα και σε συνδυασμό με το ήδη ταλαντούχο ρόστερ της περασμένης σεζόν, αναμένουμε να παρουσιάσουμε εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Στόχος του συγκεκριμένου τμήματος είναι η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών οι οποίοι με σωστά και σταθερά βήματα θα αποτελέσουν τους μελλοντικούς αστέρες της Καλαμάτας.

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών και της επικείμενης απόφασης της Δευτέρας (3/8/2020) καθώς και ο σχεδιασμός για την προετοιμασία της ομάδας.”