Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Αστέρας Τρίπολης: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2021-2022

Τους φιλάθλους στο πλευρό τους θέλει και τη νέα χρονιά ο Αστέρας Τρίπολης που προχωρά στην κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας.

“Ραντεβού και πάλι στο γήπεδο! Ξεκινά από την Τρίτη 20 Ιουλίου η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του Αστέρα Τρίπολης την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Κλείστε και πάλι τη θέση σας στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” και απολαύστε από κοντά τη διαδρομή της αγαπημένης σας ομάδας. Δείτε τις τιμές και τους τρόπους αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας!

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ

 Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021/2022 ξεκινά την Τρίτη 20 Ιουλίου.

• Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της περιόδου 2019/2020 έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν  κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2019/2020 ή εάν επιθυμούν μπορούν να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε άλλη ελεύθερη διαθέσιμη θέση προς πώληση.

• Ταυτόχρονα με τις ανανεώσεις, οι νέοι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας σε οποιαδήποτε θέση δεν είναι δεσμευμένη από παλαιούς κατόχους.

• Οι θέσεις των φιλάθλων της περιόδου 2019/2020 θα παραμείνουν δεσμευμένες τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του 1ου κύκλου του πρωταθλήματος SuperLeague 2021/2022, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη κατά της covid-19, να διατηρήσουν τη θέση τους.

 Η πώληση εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται στο Star Store, Εθνικής Αντιστάσεως 67, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ/ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

 Εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021/2022 μπορούν να προμηθευτούν μόνο εμβολιασμένοι φίλαθλοι κατά της νόσου covid-19

 Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για ανανέωση ή νέα εγγραφή είναι η αστυνομική ταυτότητα του φιλάθλου, η καταχώριση του ΑΜΚΑ, του αριθμού δελτίου ταυτότητας, του αριθμού κινητού τηλεφώνου, καθώς υποχρεωτικά και του email επικοινωνίας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς και τις σχετικές ΚΥΑ για αγορά εισιτηρίων διαρκείας, οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδείξουν κατά την αγορά:

• πιστοποιητικό εμβολιασμού Covid-19

• προγραμματισμένο ραντεβού εμβολιασμού

Στην τελευταία περίπτωση, το εισιτήριο διαρκείας θα παραλαμβάνεται μετά το πέρας 14 ημερών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

Η επαλήθευση των πιστοποιητικών εμβολιασμού θα γίνεται μέσω της επίσημης εφαρμογής της Ελληνικής Δημοκρατίας Covid Free GR

 Κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1) εισιτήριο διαρκείας.

 Όλα τα εισιτήρια διαρκείας επιτρέπουν την είσοδο σε όλους τους αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος SuperLeague της περιόδου 2021/2022 καθώς και στους αγώνες Κυπέλλου ή στα φιλικά προετοιμασίας με δικαίωμα παρουσίας φιλάθλων.

 Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δύναται να διαθέσει δωρεάν στους φιλάθλους που κατέχουν εισιτήριο διαρκείας την είσοδο στους αγώνες playoffs/playouts, εφόσον η ομάδα συμμετέχει στη διαδικασία.

 Στο τμήμα 2-Γ τα εισιτήρια διαρκείας, διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό για τους οργανωμένους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ.

 Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δεν παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες λόγω μη επιλογής τους εξαιτίας μέτρων που πιθανόν πάρει η πολιτεία και αφορούν την εξάπλωση της πανδημίας covid-19, προβλέπεται να τους διατεθεί δωρεάν ο ίδιος αριθμός αγώνων ως έκπτωση στην επόμενη αγορά εισιτηρίου διαρκείας που θα εκδοθούν για την αγωνιστική περίοδο 2022/2023.

Διαδικασία ΕΙΣΟΔΟΥ / ΕΛΕΓΧΟΥ / ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ στο γήπεδο φιλάθλων με εισιτήριο διαρκείας ή εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα

• Εισιτήρια διαρκείας

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται σύμφωνα με τα τρέχοντα κάθε φορά υγειονομικά πρωτόκολλα και τις αντίστοιχες σχετικές ΚΥΑ και επιτρέπεται μόνο σε όσους θα έχουν:

 Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19.

• Μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται σύμφωνα με τα τρέχοντα κάθε φορά υγειονομικά πρωτόκολλα και τις αντίστοιχες σχετικές ΚΥΑ και επιτρέπεται μόνο σε όσους θα έχουν:

 Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19.

 Πιστοποιητικό νόσησης covid-19.

όσοι φίλαθλοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης covid-19, μετά τη λήξη του θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες αποφάσεις των οργάνων της Πολιτείας και τις σχετικές ΚΥΑ.

• Γενικές οδηγίες κατόχων εισιτηρίων διαρκείας & αγώνα

 οι ανήλικοι φίλαθλοι προσέρχονται στο γήπεδο με δήλωση self test γονέων,

 ο έλεγχος όλων των παραπάνω γίνεται κατά την προμήθεια του εισιτηρίου ενώ και κατά την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιούνται δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταυτοπροσωπίας,

 η μέγιστη χωρητικότητα του γηπέδου ανέρχεται στο 80% των θέσεων εκ του οποίου το 5% διατίθεται σε ανήλικους φιλάθλους,

 η χρήση εγκεκριμένης ιατρικής μάσκας προστασίας είναι υποχρεωτική για όλους όσους βρίσκονται εντός της γηπεδικής εγκατάστασης,

 για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας covid-19 όλοι οι φίλαθλοι που θα παρευρίσκονται στο γήπεδο οφείλουν να ακολουθούν τις σχετικές οδηγίες της πολιτείας καθώς και του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ / ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Η πληρωμή των εισιτηρίων μπορεί να γίνει είτε μετρητοίς είτε μέσω πιστωτικής κάρτας.

 Όλοι οι φίλαθλοι που ανανεώνουν ή αγοράζουν νέο εισιτήριο διαρκείας επωφελούνται έκπτωσης 10% από αγορές στην Μπουτίκ της ΠΑΕ, και έκπτωση εγγραφής των παιδιών τους στις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

 Όλοι οι φίλαθλοι που ανανεώνουν ή αγοράζουν νέο εισιτήριο διαρκείας θα συμμετέχουν αυτόματα σε κληρώσεις, εκπλήξεις και εκδηλώσεις του Αστέρα.

 Οι κάτοχοι Executive Members εισιτηρίου διαρκείας στην Θύρα 3 δικαιούνται έκπτωσης 20% στις αγορές τους από την μπουτίκ της ΠΑΕ καθώς και δωρεάν προσωπική αριθμημένη θέση parking.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!