Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Αυξάνονται διαρκώς τα μέλη του Δικτύου Πόλεων “Βιώσιμη Πόλη”

Το Δίκτυο Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» με χαρά ανακοινώνει την προσθήκη του Δήμου Ξηρομέρου, ο οποίος διακρίθηκε για την ταχύτατη διεκπεραίωση των διαδικασιών έγκρισης,  στα ήδη υπάρχοντα μέλη του.

Μαζί με τον Δήμο Τρίπολης, τον Δήμο Σαλαμίνας, τον Δήμο Ορχομενού, τον Δήμο Επιδαύρου και τον Δήμο Χάλκης, οι οποίοι προστέθηκαν τους τελευταίους τρεις μήνες στο Δίκτυο, ο συνολικός αριθμός των Δήμων – Μελών του Δικτύου ανέρχεται πλέον σε 50 και ο συνολικός αριθμός όλων των Μελών του σε 54.

Στο  Δίκτυο Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» συμμετέχουν γενικά Δήμοι της Ελλάδας και της Κύπρου με κοινά χαρακτηριστικά, επιτυγχάνοντας διασυνοριακότητα, αλλά και στήριξη του ευρύτερου Ελληνισμού στο αντικείμενο της τεχνικής επάρκειας για υποστήριξη Ευρωπαϊκών Προτάσεων, μαζί με ιδρύματα και πανεπιστήμια.

Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ καλωσορίζει τα νέα Μέλη και εκφράζει την ικανοποίησή της που όλο και περισσότεροι Δήμοι αναγνωρίζουν τη συνεισφορά της και εντάσσονται στο Δίκτυο προκειμένου να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που τους παρέχει.