Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Βάθρο για τον Λυριντζή σε αγώνα αντοχής – Εξαιρετική εμφάνιση των ποδηλατών του Ευκλή στο Τοπικό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου – Δυτ.Ελλάδας

Έπεσε η αυλαία την περασμένη Κυριακή, 13 Ιουνίου, του αγώνα αντοχής στο Τοπικό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας που διεξήχθη στη Μεγαλόπολη, με αρκετές συμμετοχές και οργανωτική επιτυχία

Το τμήμα αγωνιστικής ποδηλασίας του Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” εκπροσωπήθηκε από έξι αθλητές, λαμβάνοντας πολύ καλές θέσεις, πιο συγκεκριμένα ως εξής:
 – Δεύτερος (2ος) στην κατηγορία Μάστερ Α΄ αναδείχθηκε ο νέος αθλητής του Ευκλή Κωνσταντίνος Φίλιππος Λυριντζής με χρόνο 02:35:38:01.
 – Όγδοος (8ος) στην κατηγορία Μάστερ Α΄ αναδείχθηκε ο Αριστόδημος Κεφάλας με χρόνο 02:46:59:28, ενώ ο Ιωάννης Πετρακόπουλος στην ίδια κατηγορία στάθηκε άτυχος, καθώς στη μέση του αγώνα δέχτηκε επίθεση από σφίγγα και αναγκάστηκε, για ιατρικούς λόγους να εγκαταλείψει.
 – Στην κατηγορία Μάστερ Β΄ η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τον Παντελεήμων Σταμάτη ο οποίος τερμάτισε (6ος) με χρόνο 02:46:53:53, και τον Παναγιώτη Βεργετόπουλο ο οποίος τερμάτισε (12ος) με χρόνο 02:52:07:78.
 – Τέλος στην κατηγορία Μάστερ Γ΄ η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τον Ρήγα Νικόλαο ο οποίος τερμάτισε (7ος) με χρόνο 03:06:44:13.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!