Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Βασιλιάς του διαδικτύου ο Κριστιάνο Ρονάλντο -«Ζαλίζουν» οι αριθμοί με τους ακολούθους στα social media

O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο βασιλιάς των social media! Κανείς στον κόσμο δεν είναι πιο… δημοφιλής από τον Πορτογάλο διεθνή επιθετικό της Γιουβέντους, ο οποίος ξεπέρασε συνολικά τους500 εκατομμύρια «ακολούθους» σε Instagram, Youtube και Twitter, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα του Τορίνο, Tuttosport.

«Εάν ήταν ένα έθνος, θα ήταν το τρίτο στον κόσμο, μετά την Κίνα (1 δισεκατομμύριο και 400 εκατομμύρια ανθρώπους) και την Ινδία (1 δισεκατομμύριο και 370 εκατομμύρια), αλλά πολύ μπροστά από τις Ηνωμένες Πολιτείες (κάτω από 331 εκατομμύρια), αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Ενας «πληθυσμός» που χωρίζεται μεταξύ Instagram (263 εκατομμύρια), Facebook (148 εκατομμύρια) και Twitter (91 εκατομμύρια) και καθιστά τον Ρονάλντο τον πιο περιζήτητο άνθρωπο στο διαδίκτυο. Ένα φαινόμενο που ο Πορτογάλος κατάφερε να χτίσει βήμα-βήμα, με προσεκτικό σχεδιασμό, κάνοντας τους χορηγούς του… ευτυχισμένους.

Χαρακτηριστικό της δημοφιλίας του Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί μια απο τις τελευταίες του αναρτήσεις στο Instagram στα χιόνια, με τη σύζυγό του Τζορτζίνα, η οποία απέσπασε πάνω από δέκα εκατομμύρια likes.

Πηγή